BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Boek nu een reis naar Myanmar en krijg 2 excursies cadeau!

Samen met onze partner in Myanmar mogen we je een heel speciaal aanbod doen: boek vóór 30 november je Myanmar reis en je krijgt niet één, maar zelfs twee bijzondere excursies cadeau! Ontdek met een e-bike het platteland rondom Bagan én leer de kneepjes van de heerlijke Shan keuken bij het Inle meer! Zo is je Myanmar rondreis supercompleet!

Myanmar | 24-09-2019
Paulien van der Geest

Excursie 1: Ontdek met een e-bike het platteland rondom Bagan

Excursie 1: Ontdek met een e-bike het platteland rondom Bagan

Natuurlijk mogen de tempels van Bagan niet ontbreken aan je reis. Maar hoe leuk is het om verder te gaan dan de tempels en op je e-bike de dorpjes op het platteland te ontdekken? Deze excursie is speciaal voor Footprint Travel ontwikkeld.

Excursie 2: Leer de kneepjes van de heerlijke Shan keuken bij het Inle meer

Excursie 2: Leer de kneepjes van de heerlijke Shan keuken bij het Inle meer

Ook varen over het schilderachtige Inle meer is een must-do. Leer de volgende dag heerlijke Shan gerechten zelf te maken met een kookcursus. Deze kookcursus ontvangt jaar na jaar het Certificate of Excellence van Tripadvisor.

Actievoorwaarden:

 • Boek tussen nu en uiterlijk 30 november 2019
 • Boek met minimaal 2 personen
 • Boek een complete rondreis Myanmar van minimaal 2 weken (incl excursies met gidsen)
 • De reis dient te worden gemaakt voor 1 oktober 2020
 • Per persoon krijg je gratis 2 excursies, te weten: 1) E-bike excursie door lokale dorpen bij Bagan (privé, halve dag), 2) Shan Cooking Class bij Bamboo Garden bij Inle meer incl lunch (join-in)
 • Niet in te wisselen voor korting, contant geld of andere excursies
 • Niet van toepassing op eerder geboekte reizen

Afbeelding

Reiziger Eelco:“Onze Myanmar reis met Footprint Travel bleek een schier oneindige optelsom van prachtige ontmoetingen en indrukwekkende plekken. Nog nooit hebben we zo’n reeks aan briljante en gepassioneerde gidsen voorbij zien komen. Wat ons het echter het meest is bijgebleven is de openheid en gretigheid van alle Myanmarezen die we hebben ontmoet. De wil om elkaar echt te leren kennen. In die zin was onze rondreis meer een intense en liefdevolle kennismaking met het land, dan een gewone vakantie. Onvergetelijk mooi!” Lees hier het complete reisverslag.

Paulien van der Geest, mede-oprichter Footprint Travel:“Wij zijn helemaal onder de indruk van het bijzondere Myanmar. Wat een lieve mensen kwamen we overal tegen. Onze lokale partner heeft unieke ervaringen uitgedacht, waarmee je echt het lokale leven ziet. De Shwedagon Pagoda zie je bijvoorbeeld niet als toerist, maar je beleeft het zoals de locals het doen. Ontzettend bijzonder om mee te maken. Dit is precies waar het bij Footprint Travel om draait! We gunnen veel meer reizigers deze bijzondere ervaring! Vandaar deze speciale tijdelijke actie.”

Ferry Bounin, mede-oprichter Footprint Travel:”Het eten is heerlijk, vooral de Shan noodles kan ik wel elke dag eten! Superleuk om dit zelf te leren maken bij het Inle meer. En hoewel ik diep onder de indruk was van de mooie tempels van Bagan, vond ik het geweldig leuk om op een elektrisch scootertje door de dorpen te toeren. De lokale mensen keken verbaasd op, dat er toeristen in hun dorp kwamen. We werden aan alle kanten begroet.”

Tip: 3 Op Reis besteedt uitgebreid aandacht aan Myanmar!

 • Zondag 22 september: aflevering 1 (Hpa-An)
 • Zondag 3 november: aflevering 2 (Salay)
 • Zondag 24 november: aflevering 3 (Chin State)
 • Zondag 8 december: aflevering 4 (Irrawaddy river)
 • Zondag 15 december: aflevering 5 (Yangon waterfeest) 

Blogs over Myanmar


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter