Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Sri Lanka. 19-08-2019
Sri Lanka is een groot eiland en heeft ruim 1500 km strand! Keuze te over dus aan prachtige stranden, sommige volledig verlaten, andere met een bloeiend nachtleven. Maar wat zijn nu de mooiste stranden in Sri Lanka? Footprint Travel zet ze voor je op een rijtje.

Angkor en de andere must see tempels van Cambodja

Cambodja. 25-06-2018

Een bezoek aan Cambodja is niet compleet zonder tempels. Het Angkor complex bij Siem Reap is een schatkist voor historici en voor de gewone stervelingen een enerverende ervaring om te bezichtigen. Het is indrukwekkend te zien wat men eeuwen geleden heeft gebouwd. Maar ook buiten Siem Reap en Angkor zijn er een aantal tempels een bezoekje waard.

Handige Indonesische woorden en begrippen voor op reis

Indonesië. 18-06-2018

Maar weinig Indonesiërs buiten de toeristencentra spreken Engels. Daarom is het fijn om een paar woorden Indonesisch te spreken. Niet alleen is het handig op marktjes en op straat, maar het opent letterlijk deuren. We geven je een paar handige Indonesische woorden en begrippen!

Tips voor een actieve reis in Myanmar

Myanmar. 11-06-2018

Myanmar biedt meer dan pagodes! Je kunt er bijvoorbeeld heel goed fietsen en wandelen, een prima manier om het land op een andere manier te leren kennen. We vertellen je over de beste activiteiten die je kunt ondernemen en de beste plekken waar je die kunt organiseren.

Must do Sri Lanka: Little Adams Peak beklimmen bij Ella

Sri Lanka. 04-06-2018

Ella is een heerlijk plekje in de groene bergen van Sri Lanka. Het heeft een aangenaam klimaat en biedt prachtige vergezichten. Beklim Little Adams Peak, laat je uitdagen door Ella Rock of bezoek een theeplantage.

Eettips: Dit zijn onze 10 favoriete eethuisjes in Paramaribo!

Suriname. 28-05-2018

Suriname expert Tania is geboren en getogen in Suriname. Ze onthult haar favoriete eettentjes in Paramaribo!

7 redenen waarom Indonesië de leukste vakantiebestemming ter wereld is!

Indonesië. 21-05-2018

Waarom gaan wij keer op keer terug naar Indonesië? Indonesië experts Obbo, Karin, Ferry en Paulien vertellen waarom Indonesië volgens hun de leukste vakantiebestemming ter wereld is!

61 - 66 van 408 blogs