Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Myanmar | 14-10-2019
Wil je op reis naar Myanmar, dan zitten in ieder geval deze 4 plaatsen in je route: Yangon, Mandalay, Bagan en Inle Meer. Terecht ook, dit zijn de indrukwekkendste plaatsen van Myanmar. Maar wist je dat je hier meer kunt doen, dan de bekende hoogtepunten? In no time ben je van het gebaande pad. We geven je tips voor een verrassende invulling op deze bestemmingen.

Van de gebaande paden in Bach Ma Nationaal Park

Vietnam | 05-02-2018

Tijdens het regenseizoen door de jungle van Vietnam...een gewaagd avontuur.

Mini Reisgids Zuid-Afrika : in 60 seconden op de hoogte!

Zuid-Afrika | 02-02-2018

Drukke baan en weinig tijd om je voor te bereiden? Lees jij je reisgids pas in het vliegtuig? In 60 seconden brengen we je up to speed over Zuid-Afrika. Knoop onderstaande in je oren en verbluf je reispartner met je kennis.

Welke verzekeringen zijn belangrijk als je op reis gaat

Thailand | 01-02-2018

Bij verre reizen vergeet men wel eens hoe belangrijk de juiste verzekeringen zijn. Het neemt veel zorgen weg als je van tevoren hier goed over nadenkt.

6 Must Do's voor de actieve reiziger in Indonesië

Indonesië | 22-01-2018

Houd je van actief bezig zijn op je vakantie? Zet deze top 6 op je wensenlijstje!

Tips voor het reizen met kinderen door Sri Lanka

Sri Lanka | 15-01-2018

Sri Lanka is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Sri Lanka is maar anderhalf keer zo groot als Nederland, dus je bent nooit lang onderweg zijn! Wij geven je tips voor een ideale vakantie naar Sri Lanka met je gezin.

5 redenen waarom je het zuiden van Namibië op je bucketlist moet zetten

Namibië | 11-01-2018

Reizigers zien het zuiden van Namibië over het hoofd. Terwijl het zoveel te bieden heeft!

91 - 96 van 419 blogs