Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Sri Lanka. 19-08-2019
Sri Lanka is een groot eiland en heeft ruim 1500 km strand! Keuze te over dus aan prachtige stranden, sommige volledig verlaten, andere met een bloeiend nachtleven. Maar wat zijn nu de mooiste stranden in Sri Lanka? Footprint Travel zet ze voor je op een rijtje.

Ontmoet ons op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam & Breda

Zuid-Afrika. 14-11-2017

Wil je kennismaken met de mensen achter Footprint Travel? Ontmoet ons dan in januari op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam en Breda!

Tips om als vrouw alleen te reizen in Suriname

Suriname. 13-11-2017

Reiservaring: hoe is het om als vrouw alleen in Suriname te reizen? Met reistips en adviezen voor je eigen Suriname reis.

Impact onderzoek naar de reizen van Footprint Travel in Indonesië.

Indonesië. 13-11-2017

Door een casestudy naar de impact van onze reizen in Indonesië, werd onderzocht in hoeverre deze reizen bijdragen aan een positieve verandering.

11 Best-kept secrets Zuid-Afrika: Laat je verrassen met bijzondere plekjes!

Zuid-Afrika. 06-11-2017

Hou jij ervan om van de gebaande paden te gaan? Voeg een Best-kept secret toe aan je reisplan!

De Top 7 van Hanoi: deze bezienswaardigheden moet je zien!

Vietnam. 30-10-2017

Hanoi - hoofdstad van Vietnam en noordelijk startpunt van menig rondreis in dit schitterende land in Zuidoost-Azië. Wij maakten een top 7 van bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen als je in Hanoi bent.

De 5 bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je Indonesie reis!

Indonesië. 23-10-2017

Wil je de hoogtepunten van Indonesië zien? Zet deze top 5 op je verlanglijstje en lees de tips hoe je deze hoogtepunten net even anders (beter!) kunt beleven!

97 - 102 van 408 blogs