Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Feel good food in Vietnam

Vietnam | 11-12-2017

Hoe je een land écht leert kennen? Door het eten natuurlijk. Liefde voor een land gaat immers door de maag. Vietnam is alleen al dankzij al het verrukkelijke eten een topbestemming! We zetten hier ons favoriete ‘feel good food’ van Vietnam op een rij.

Must-do: Dit zijn de leukste lokale markten van Indonesië!

Indonesië | 04-12-2017

Niets is leuker dan rondsnuffelen op lokale markten. Proef exotisch fruit dat je nog nooit eerder hebt gezien. Waar vind je de beste lokale markten van Indonesië.

Cambodja reizen: Deze 8 dingen moet je zeker doen in Kampot!

Cambodja | 27-11-2017

Wil je de tempels van Angkor zien in Cambodja? Als je toch naar Cambodja gaat, blijf dan zeker ook een paar dagen in Kampot, een sfeervol stadje uit de Franse tijd. Hier is zoveel te doen, dat je waarschijnlijk langer wil blijven dan je van plan was!

Expositie: We Have a Dream - Gandhi, King, Mandela

Zuid-Afrika | 27-11-2017

We Have a Dream is een expositie over 3 wereldberoemde figuren die de 20ste eeuw sterk hebben beïnvloed: Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela.

Gesprek met Christo Brand, bewaker en vriend van Mandela

Zuid-Afrika | 22-11-2017

Christo Brand was 11 jaar lang bewaker van Mandela. Een ongebruikelijke vriendschap ontstond tussen bewaker en gevangene op Robbeneiland.

Ontmoet ons op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam & Breda

Zuid-Afrika | 14-11-2017

Wil je kennismaken met de mensen achter Footprint Travel? Ontmoet ons dan in januari op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam en Breda!

145 - 150 van 457 blogs