Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Kuieren in Kampot

Cambodja | 11-05-2020

Siem Reap en Phnom Penh zijn de plaatsen die het meest bezocht worden in Cambodja, maar er zijn veel meer leuke plekken, bijvoorbeeld het gemoedelijke stadje Kampot aan de Kampot rivier, op drie uur rijden van Phnom Penh of van Sihanoukville. Ik zou het zeker niet overslaan! Waarom, dat lees je hieronder.

Ervaringen en tips voor vakantie naar Suriname met kinderen

Suriname | 05-05-2020

Ben je de zomervakantie met de kids aan het plannen en wil je weten of tropisch Suriname een geschikt land is voor jullie gezin? We hebben in dit blog een aantal vragen en antwoorden op een rijtje gezet, die je laten zien dat dit zeker een goed idee is! Ook geven we slimme tips en tricks van een ervaren moeder.

Trekking met overnachting bij hilltribe in Kyaukme

Myanmar | 04-05-2020

Ga je graag van de gebaande paden af, naar gebieden waar maar weinig toeristen komen? Maak je graag trekkings door de bergen en vind je het leuk om hilltribes te bezoeken? Voeg dan een trekking bij Kyaukme, met overnachting in een lokaal huis, toe voor een avontuurlijke reis. Kyaukme bezoek je vanuit Hsipaw in het noorden van Myanmar.

Nieuwsbericht: 2 vrouwen gered na een nacht in de Drakensbergen

Zuid-Afrika | 27-04-2020

Witsieshoek is de hoogst gelegen lodge van Zuid-Afrika. Je hebt er een spectaculair 360 graden uitzicht. Het ligt in Royal Natal, een gedeelte van de Drakensbergen. Een paar jaar geleden ging ik naar toe er samen met mijn collega Kieke. Ik neem je graag mee op het spannende avontuur dat we hier beleefden!

Vorstelijk overnachten in Indonesië

Indonesië | 20-04-2020

Wil je eens overnachten in een speciaal hotel? Denk dan eens aan een van de mooie koloniale hotels. Je overnacht hier in de sfeer van lang vervlogen tijden. We geven je de insider tips.

Olifantensafari in Udawalawe: Interview met Bullet Senadhi

Sri Lanka | 13-04-2020

Op safari in Sri Lanka verblijven we in Tented Safari Camps van Mahoora en Big Game Camps. Hier lopen we een bijzonder persoon tegen het lijf: Bullet Senadhi. In dit interview vertelt hij over zijn bijzondere leven.

13 - 18 van 457 blogs