Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

7 vragen aan Suriname expert Tania van Velthuizen

Suriname | 24-04-2017

Wat mag je absoluut niet missen als je naar Suriname gaat? Tania is geboren en getogen in Paramaribo en onthult haar tips.

Big 7 bezienswaardigheden in Kaapstad die je niet mag missen!

Zuid-Afrika | 17-04-2017

Zeven spots in Kaapstad die je niet mag missen! Van de mooiste uitzichten en de aardigste locals tot de heerlijkste eetplekjes.

De 7 beste duik- en snorkelspots van Indonesië

Indonesië | 10-04-2017

Met 17.000 eilanden heeft Indonesie heel wat te bieden aan duikers en snorkelaars. 7 tips voor de mooiste plekjes!

8 vragen aan Thailand expert Denise Roze

Thailand | 03-04-2017

Wat zijn de best kept secrets volgens Thailand specialist Denise Roze? Ze ging op onderzoek uit!

Ultieme safari tips: Dit móet je weten voor je op Big Five safari gaat!

Zuid-Afrika | 30-03-2017

Dit moet je weten over de Big Five voor je op Safari gaat! Wie horen er thuis in de beroemde Big Five? Hoe spot je ze het beste?

Chris Zegers over zijn reis naar Sulawesi en Kalimantan in Indonesië

Indonesië | 23-03-2017

Chris Zegers komt met zijn reisprogramma's op de mooiste plekken. Footprint Travel regelde zijn reis naar Sulawesi en Kalimantan en mocht Chris interviewen!

181 - 186 van 457 blogs