Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Expeditie Eastern Cape: 5 Beste Safari’s in de Kaap van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika | 20-02-2017

Bij safari in Zuid-Afrika denk je direct aan Krugerpark, maar er is veel meer mogelijk. Wij selecteerden de beste safari mogelijkheden in de ongerepte Oost-Kaap!

Expeditie Eastern Cape: 6 Verborgen juweeltjes in de Karoo in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika | 16-02-2017

We onthullen de 6 juweeltjes van het Karoo Heartland. Ga op cheeta safari, slaap op een schapenfarm en wandel in de Vallei der Verlatenheid. Kraak de Expeditie Code!

Nieuwe kasten voor Stichting De Stralende Parel in Ubud op Bali

Indonesië | 16-02-2017

Wat gebeurt er met jouw donatie voor het goede doel? We keken wat Stichting De Stralende Parel heeft kunnen doen van de financiële bijdrage.

Expeditie Eastern Cape: 2 Best-kept Secrets Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika | 13-02-2017

Wandel in de sprookjesachtige bossen met watervallen in de Amathole Mountains bij Hogsback. Komt Lord of The Rings hier vandaan?

Expeditie Eastern Cape: Treed in de voetsporen van Nelson Mandela en Steve Biko!

Zuid-Afrika | 09-02-2017

In de Oost-Kaap treden we in de voetsporen van Nelson Mandela en Steve Biko. We horen hun indrukwekkende levensverhalen.

Expeditie Eastern Cape: De 5 geheimen van de Wild Coast

Zuid-Afrika | 06-02-2017

De ongerepte Wild Coast wordt door weinig reizigers aangedaan, maar dat is onterecht! Wij onthullen vijf geheimen van de Wild Coast.

199 - 204 van 457 blogs