Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Win 2 tickets naar Zuid-Afrika! Volg de Expeditie Eastern Cape en kraak de Expeditie Code!

Zuid-Afrika | 04-02-2017

Volg jij Wie is de Mol en Expeditie Robinson op de voet? Dan is dit je kans om gratis naar Zuid-Afrika te vliegen! We geven 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika met South African Airways weg, je moet alleen eerst even de Expeditie Code kraken. Durf jij de uitdaging aan?

Komodo archipel: Shit, wat zou jij doen als je een komodo varaan in de badkamer vindt?!

Indonesië | 24-01-2017

Heb jij altijd al rond willen lopen in Jurassic Park? Ga dan naar de Komodo-eilandengroep in Indonesië en spot de ‘komododraak’.

Een must visit: drijvend dorp op het Tonle Sap meer in Cambodja

Cambodja | 23-01-2017

Go local! Hoe is het om te logeren bij de mensen thuis? Een nachtje in een homestay aan het Tonlé Sap meer maakte veel indruk op ons.

NIEUW! Nu ook Suriname reizen met Footprint Travel

Suriname | 22-01-2017

We zijn supertrots op onze nieuwe reisbestemming Suriname!

6 Overtuigende redenen om zo snel mogelijk naar Bali te vliegen!

Indonesië | 16-01-2017

Droom jij van een vakantie naar Bali? Maar moet je reisgenootje nog overtuigd worden? Met deze argumenten lukt het zeker!

Wat wordt jouw vakantie in 2017? Dit zijn de beste reizen volgens reizigers!

Namibië | 10-01-2017

Het allerfijnste van een nieuw jaar is nieuwe vakantieplannen maken. Als eerste keuze: welk land wordt het? Gaan we dit jaar naar Azië of naar Afrika?

205 - 210 van 457 blogs