Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Dit zijn de absolute hoogtepunten van een rondreis door Namibië!

Namibië | 06-04-2020

Roëll en Jeroen van het populaire reisblog We Are Travellers reisden met Footprint Travel door Namibië. Ze nemen je mee en laten je zien waarom zij helemaal overdonderd zijn door Namibië.

Veelgestelde vragen m.b.t. coronavirus en reizen

04-04-2020

Veel mensen hebben vragen over hun reis en het coronavirus. We geven je antwoord op reisgerelateerde vragen. De ontwikkelingen gaan soms razendsnel. Het kan daardoor voorkomen dat er inmiddels alweer nieuwe informatie is.

Combineer de hoogtepunten van Myanmar met deze onbekende plekjes

Myanmar | 30-03-2020

Myanmar staat bekend om zijn gouden pagodes en zijn duizenden tempels. Maar ga eens van de gebaande paden, en combineer de bekende hoogtepunten met een onbekend plekje. Je zult verrast zijn, hoe authentiek het hier is.

Vietnamazing: 4 Must-do tips om het échte Vietnam te ontdekken!

Vietnam | 23-03-2020

Annemiek woont met haar gezin in Vietnam en dompelt zich in haar vrije uren graag onder in de Vietnamese cultuur. Vietnam expert Denise vraagt haar naar haar beste tips. Zó leer je Vietnam écht kennen. En zeg jij na afloop van je reis: Vietnam is Vietnamazing!

Wat? Angkor Wat in Cambodja overslaan?!

Cambodja | 16-03-2020

Met mijn man Benno reis ik door Cambodja. Aangezien ik eerder in Cambodja ben geweest en dus het wereldberoemde Angkor Wat al heb gezien, bespreken we of we er nog heen zullen gaan. Mijn partner is geen liefhebber van ‘oude stenen’... Blijft er dan genoeg te zien voor ons? Zeker wel, er is zoveel meer te zien dan Angkor Wat in Cambodja!

Waarom Kaapstad de gaafste stad op aarde is. Met fotos!

Zuid-Afrika | 09-03-2020

Welke stad wordt jaar na jaar verkozen als de greatest city on Earth? Is het New York? Sidney misschien? Tokio dan? Nee, nee, nee! Al 7 jaar op rij is Kaapstad gekozen tot de allergaafste stad op Aarde. En ik geef de 40.000 stemmers van The Daily Telegraph helemaal gelijk! Ik vertel je waarom Kaapstad absoluut deze titel verdient.

19 - 24 van 457 blogs