Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

9 Films die je moet kijken voor je naar Zuid-Afrika gaat

Zuid-Afrika | 04-07-2016

Ben jij een echte filmliefhebber en ga je binnenkort naar Zuid-Afrika op vakantie of staat Zuid-Afrika nog op je wishlist? Deze 9 films zijn echt de moeite waard om eerst even te kijken voor je naar Zuid-Afrika gaat.

Het slechtste reisadvies ooit!

Zuid-Afrika | 27-06-2016

Als je een verre reis gaat maken, krijg je allerlei adviezen. Maar zijn deze adviezen eigenlijk wel op waarheid en ervaring gebaseerd? De slechtste reisadviezen op een rijtje. En hoe het écht zit!

Met deze top tips zie je Sapa, Halong Bay en Hanoi het beste!

Vietnam | 20-06-2016

We zetten op een rijtje welke hotspots in Vietnam je absoluut niet mag missen en hoe je die op een authentieke manier kunt ervaren!

De lekkerste must-eats van Java, Bali en de rest van Indonesië

Indonesië | 13-06-2016

De leukste manier om een land te leren kennen is door het eten. Lees daarom deze heerlijke tips voor de lekkerste must-eats van Indonesië!

Dit zijn de beste bestemmingen voor je vakantiegeld!

Zuid-Afrika | 23-05-2016

Nog geen bestemming voor je vakantiegeld? Dit zijn onze topreizen! Ga je op vakantie met het hele gezin? Scrol dan naar beneden voor onze familiereizen.

14 dingen die je absoluut móet weten voordat je naar Thailand gaat!

Thailand | 16-05-2016

Wil je goed contact met de lokale bevolking tijdens je reis in Thailand? Wat moet je vooral WEL en NIET doen? Transformeer van irritante reiziger tot perfecte gast!

235 - 240 van 457 blogs