Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

7 niet te missen juweeltjes tijdens je roadtrip door de Westkaap

Zuid-Afrika | 28-03-2016

De Westkaap heeft naast Kaapstad en De Hoop nog veel meer te bieden! Tijd om deze juweeltjes eens op een rij te zetten!

Golfplaten en golfbanen: het leven in Soweto

Zuid-Afrika | 27-03-2016

De scheidslijn tussen hoop en wanhoop kan flinterdun zijn. Er is geen enkele woonplek waar dit beter merkbaar in dan de Braziliaanse favela’s, Jordaanse vluchtelingenkampen of… Zuid Afrikaanse townships. Of… toch niet helemaal?

Wandel met olifanten door de jungle van Cambodja

Cambodja | 21-03-2016

Jack Highwood kwam tijdens zijn reis in Cambodja in contact met de Bunong bevolking en haar olifanten. Hij wil graag het leven van olifanten verbeteren, maar wel in samenwerking met de locals. Lees hier zijn verhaal!

Cradle of Humankind: de etalage van de mensheid

Zuid-Afrika | 21-03-2016

Twee mannen blazen in 1947 met dynamiet een opening in een grottencomplex in Sterkfontein. Als het stof is neergedaald zien ze een groot aantal versteende botten liggen die verdacht veel lijken op die van een mens…

Winnaars Amandla Mandela musical bekend!

Zuid-Afrika | 13-03-2016

De winnaars van de 3 x 2 eersterangs kaarten voor Amandla Mandela zijn bekend gemaakt door Footprint Travel. Silvia Riksten, Margot Pelders en Iris van Geer-Postmus hebben de kaarten gewonnen. De musical gaat over het leven van Nelson Mandela, leider van het verzet tegen Apartheid en eerste democratisch gekozen president van Zuid-Afrika.

Deze 5 dingen mag je niet missen als je voor het eerst naar Kaapstad gaat

Zuid-Afrika | 13-03-2016

Lees hier wat je niet mag missen als je voor het eerst naar Kaapstad gaat en ontdek wat deze stad zo bijzonder maakt.

247 - 252 van 457 blogs