Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Myanmar | 25-11-2019
Zeg je Myanmar, dan denk je aan de vlakte vol duizend jaar oude tempels van Bagan. Dit is een must-see op je rondreis door Myanmar. Je bent dus niet de enige die deze tempels gaat bekijken. Dus hoe doe je dat nou leuk, zodat je toch een unieke ervaring hebt? Ferry en Paulien testten het uit!

Het lekkerste streetfood van Indonesië volgens locals

Indonesië | 03-06-2019

Reizen in Azië betekent genieten van al het lekkers wat de keuken te bieden heeft. En net als in alle andere Aziatische landen is het lekkerste eten vaak op straat te vinden.

Reizen door Thailand en Cambodja - zo ontmoet je de locals

Cambodja | 27-05-2019

Go local meet the world is onze nieuwe slogan, maar hoe ontmoet je de locals het leukst?

Vakantiegeld binnen? Dit zijn de beste reizen volgens reizigers

Zuid-Afrika | 20-05-2019

Het vakantiegeld is binnen. Heb je nog geen vakantie geboekt, dan is dit hèt moment. We helpen je op weg met de beste reizen volgens onze reizigers.

8 leuke dingen om te doen in Stellenbosch en de wijnlanden van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika | 13-05-2019

Hou je van lekker eten en drinken? Dan zit je helemaal goed in de wijnlanden van Zuid-Afrika. Een van mijn favoriete plaatsen is Stellenbosch, omdat hier veel te doen is. Een lijstje met mijn favoriete dingen om te doen in Stellenbosch.

Puur en ongerept Vietnam

Vietnam | 05-05-2019

Een reis is volgens ons niet compleet wanneer je louter toeristische hoogtepunten bezoekt. wanneer je van de gebaande paden gaat, ontdek je de mooiste plekjes.We geven je onze favoriete plekjes om ongerept Vietnam te ontdekken!

De 5 mooiste onbekende strandjes van Indonesië

Indonesië | 26-04-2019

Indonesië heeft met 16.000 eilanden vele strandjes. Een aantal daarvan trekken veel toeristen. Wij gingen op zoek naar de onbekende alternatieven. Hier heb je strand en zee nog voor jezelf!

25 - 30 van 426 blogs