Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Bucket List: beklim een actieve vulkaan! De 5 mooiste vulkanen in Indonesië.

Indonesië | 27-01-2020

Indonesie is een land vol actieve vulkanen. Waar vind je de meest spectaculaire wandelingen? In Indonesië vind je 400 actieve vulkanen en daardoor wordt het land wel eens “the ring of fire” genoemd. Een aantal van deze vulkanen kun je beklimmen, mits de vulkaan op dat moment niet té actief is.

4 redenen waarom een vakantie naar Suriname leuk is met kinderen

Suriname | 26-01-2020

Exotische dieren in de jungle, spelen in de rivier, ziplinen of kanoën? Tijdens een reis door Suriname komen je kinderen zonder morren achter hun schermpjes vandaan en samen geniet je in de buitenlucht!

Reiswiki voor Namibië: in 3 minuten op de hoogte

Namibië | 20-01-2020

Namibië is qua natuur één van de allermooiste landen om doorheen te reizen. Maar wat weet je nou eigenlijk helemaal over Namibië? We helpen je op weg met korte feiten. Zo heb je in 3 minuten een compleet beeld van Namibië.

Zo beleef je Must See Bagan in Myanmar op een unieke manier!

Myanmar | 13-01-2020

Ga je naar Myanmar (vroeger Birma geheten), dan staan in ieder geval de duizenden tempels van Bagan op je bucketlist. Volkomen terecht, dit is hét hoogtepunt van Myanmar en mag je niet missen. Maar dit betekent natuurlijk wel dat je niet de enige reiziger bent, die hier gaat kijken. Hoe voorkom je dat je met drommen mensen in de rij staat te dringen? We geven je onze tips!

Schaamuitjes. Dit kan écht NIET op reis.

Cambodja | 06-01-2020

Opeens was het er: vliegschaamte. Een woord dat veelvuldig viel als het over vakanties ging. Maar er zijn ook excursies die echt niet meer kunnen op reis. Schaamuitjes dus. Met welke excursie verhalen je écht niet op feestjes aan kunt komen, zetten we voor je op een rijtje. Als je deze excursies doet, moet je je echt in een hoekje gaan zitten schamen… Want dit kan écht niet meer! Maar we vertellen je ook over welke excursies je wel trots kunt vertellen bij thuiskomst!

Wil jij met jouw gezin op vakantie avontuur in Azië in 2020?

Indonesië | 31-12-2019

Wil je met de kids samen de wereld verkennen en een keertje verder dan Europa op vakantie? Moet het wel betaalbaar en binnen het budget, want vliegen in de vakantieperiode is niet goedkoop? Check deze gave familietrips is Azië en onze extra tips om er een onvergetelijk familieavontuur van te maken.

31 - 36 van 457 blogs