Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Indonesië. 16-09-2019
Altijd een dilemma: je wilt met de kids op vakantie, maar wat is nou een fijne bestemming waar het hele gezin van geniet -dus ook jullie als ouders? Een boottocht naar de Komodo draken met 1 of 2 nachten op een boot slapen is een groot avontuur voor groot en klein. Met deze tips en een beetje fantasie maak je er een onvergetelijke zeerover avontuur van!

11 jaar op reis in oldtimer!

Indonesië. 10-01-2010

Herman en Cande reizen al 11 jaar de wereld in een oldtimer. Zonder geld, maar met 4 kinderen op de achterbank.

Schildpadden opvang in Pemuteran

Indonesië. 03-01-2010

We zien een reuzeschildpad die zich als een kat laat aaien en een baby-schildpad die als een raket door het water schiet.

Snorkelen en duiken bij Menjangan en Pemuteran

Indonesië. 28-12-2009

Een plant op pootjes en koraal dat opnieuw aangroeit door zee-tuinierders: bijzondere ervaring in onderwaterparadijs Menjangen eiland en Pemuteran!

Munduk, de fruittuin van Bali

Indonesië. 22-12-2009

In Munduk worden we verrast door alles wat hier groeit en bloeit. Een lokale warung draait in één bezoek van ons hun weekomzet.

Wonen & werken in Ubud

Indonesië. 15-12-2009

We zijn al ruim een jaar in Indonesië en onze reisorganisatie Footprint Travel begint vorm te krijgen.

Bali People

Indonesië. 01-12-2009

Ik blijk de vergelijking met Julia Roberts ruimschoots te doorstaan.

373 - 378 van 411 blogs