Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Footprint travel wenst je een grensverleggend 2020!

Zuid-Afrika | 24-12-2019

We tellen af naar 2020, een jaar vol nieuwe reisbestemmingen en grensverleggende ervaringen. Ferry en Paulien gaan in juni naar Costa Rica om onze nieuwe reisbestemming helemaal uit te pluizen en mooie reisroutes te verzinnen. Kieke heeft plannen voor Madagaskar en Noorwegen. Karin gaat op zoek naar de leukste plekjes in Kalimantan (Borneo), Java en Bali in Indonesië. Denise reist met haar gezin door Iran en Kazachstan. Tania gaat op familiebezoek in Suriname. En Judith en Mark gaan op reis in Afrika.

Dit zijn de meest gelezen reisblogs van 2019!

Namibië | 22-12-2019

Nieuw jaar, nieuwe reisplannen. Waar ga jij naar toe in 2020? Laat je met de Top 2000 op de achtergrond, inspireren met onze best gelezen reisblogs van het afgelopen jaar.

9 unieke plekken in Thailand

Thailand | 16-12-2019

De 9 mooiste plekken in Thailand waarvan je niet wist dat je er naartoe wilde. Sla een andere weg in en ontdek meer van Thailand.

12 Goede redenen om Colombo op te nemen in je Sri Lanka reis

Sri Lanka | 09-12-2019

De meeste reizigers slaan Colombo over op een Sri Lanka reis. Het is geen stad waar je al rond slenterend vanzelf tegen de bezienswaardigheden aanloopt. Maar met een goed plan, valt er in Colombo veel moois te ontdekken!

Hoogtepunt Myanmar: Schommelen tussen de tempels van Bagan

Myanmar | 25-11-2019

Zeg je Myanmar, dan denk je aan de vlakte vol duizend jaar oude tempels van Bagan. Dit is een must-see op je rondreis door Myanmar. Je bent dus niet de enige die deze tempels gaat bekijken. Dus hoe doe je dat nou leuk, zodat je toch een unieke ervaring hebt? Ferry en Paulien testten het uit!

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam

Indonesië | 19-11-2019

Wil je kennismaken met de mensen achter Footprint Travel? Ontmoet ons dan in januari op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam. Kom naar een van onze presentaties vol inspirerende reistips!

37 - 42 van 457 blogs