Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Orang-oetans in Sumatra

Indonesië | 18-04-2009

In de jungle van Bukit Lawang, Sumatra, zien we gibbons en Thomas Leaf Monkeys. De spanning stijgt, want we zijn vooral op zoek naar de bedreigde orang-oetans. Ze leven alleen op Sumatra en Borneo. Lukt het ons om orang-oetans in het wild te spotten?

Vulkaan beklimmen in Berastagi

Indonesië | 18-04-2009

De gekste picknickplek ooit: in de zwaveldampen aan de top van de Sibayak vulkaan bij Berastagi!

Muziek in Berastagi

Indonesië | 17-04-2009

In het dorpje Berastagi raken we aan de praat met Roy, een dorpsjongen van 16 die graag net zo'n rockster als Bon Jovi wil worden.

Fundive op Pulau Weh, Sumatra

Indonesië | 15-04-2009

We duiken op Pulau Weh bij Sumatra. Ik begin nu echt lol te krijgen in duiken.

Weerzien met een oude bekende in Manado

Indonesië | 12-04-2009

Met een auto volgeladen met een Indonesisch gezin, verkennen we vanuit Manado het achterland van Noord Sulawesi. Go Local op zijn best!

Op zoek naar een rubberfabriek en Chinese school in Zuid-Sumatra

Indonesië | 11-04-2009

Een Chinese school blijkt onvindbaar. Onverwachtse hulp komt bij het vinden van een voormalig rubberfabriek in de jungle.

439 - 444 van 457 blogs