BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Footprint travel wenst je een reislustig 2019!

Plannen voor 2019

We tellen af naar 2019, een jaar vol nieuwe reiskriebels. Ferry en Paulien gaan 6 weken(!) op pad in Myanmar en Karin gaat op zoek naar de leukste plekjes in Cambodja. Denise reist met haar gezin door Zuid-Afrika. En ook Judith, Lisanne en Kieke gaan op reis in Afrika. Tania viert de feestdagen met haar familie in Paramaribo!

Sri Lanka | 10-12-2018
Paulien van der Geest

Footprint Travel wenst je een gelukkig, gezond en reislustig 2019!

We tellen af naar 2019, een jaar vol nieuwe reiskriebels. Ferry en Paulien gaan 6 weken(!) op pad in Myanmar en Karin gaat op zoek naar de leukste plekjes in Cambodja. Denise reist met haar gezin door Zuid-Afrika. En ook Judith, Lisanne en Kieke gaan op reis in Afrika. Tania viert de feestdagen met haar familie in Paramaribo.
 

Team uitbreiding

Voor Azië komt Karin Kesteloo (ook wel Karin de Tweede genoemd ;-)) en voor Afrika komt Quirine het team versterken. Ook loopt Nina stage bij ons en deelt haar creatieve ideen op gebied van events. En Mayke gaat onderzoeken waarom reizigers wel of niet voor Footprint Travel kiezen: van haar gaan jullie dit voorjaar meer horen!  
 

 

Vakantiebeurzen en Storytelling Zuid-Afrika Event

In het nieuwe jaar ontmoeten we jullie -onze reizigers- graag in levende lijve. Zoals op het unieke en éénmalige Storytelling Zuid-Afrika event op 2 februari in het kassencomplex van de Botanische Tuinen in Utrecht. We inspireren je met onze mooiste verhalen over bijzondere plekjes in Zuid-Afrika. En... we geven fantastische prijzen weg voor een reis naar Zuid-Afrika: 2 KLM tickets, 8 bijzondere lodges geven 2 overnachtingen weg (sommigen zelfs met 4 safari's en maaltijden!) en wildlife excursies. Maar pas op, met een winkans van 1 op 5 per koppel loop je een groot risico dat je je in 2019 opeens in Zuid-Afrika bevindt! Lees hoe je deelneemt aan het Storytelling Zuid-Afrika event en kans maakt op deze prijzen.  
 
 
Wil je ons op Vakantiebeurzen voor Bijzondere reizen in Amsterdam (5&6 januari) en Breda (19&20 januari) ontmoeten? We staan er met een stand en geven per dag drie presentaties. Voor deze beurzen geven we 50 kaartjes weg. Mail naar: winactie@footprinttravel.nl en vermeld naar welke stad je wilt komen. 
 

Herken je ons straks nog? Sneakpreview nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe website

En als klap op de vuurpijl komen we in het nieuwe jaar met een kakelverse website! We wilden een frisse look, makkelijker navigeren en beter vertellen waar we voor staan. Dat liep wat uit de hand, dus de nieuwe website is voorzien van een nieuw logo, nieuwe slogan en nieuwe kleuren!
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Sri Lanka


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter