BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Nieuw! Sri Lanka rondreizen op maat met Footprint Travel

Sri Lanka reizen - Sri Lanka specialist - Reisadvies Sri Lanka - Galle - Colombo - Yala NP

Footprint Travel, specialist voor reizen naar Azië en Afrika, breidt haar aanbod uit met reizen naar Sri Lanka. Ook voor dit land zijn de reizen samengesteld vanuit het Go Fair Go Local principe.

Sri Lanka | 05-09-2017
Paulien van der Geest

Footprint Travel, specialist voor reizen naar Azië en Afrika, breidt haar aanbod uit met reizen naar Sri Lanka. Ook voor dit land zijn de reizen samengesteld vanuit het Go Fair Go Local principe.
 
 

Waarom hebben jullie gekozen om uit te breiden met reizen naar Sri Lanka?

Onze reizigers vragen ons vaak: 'Jullie aanpak is ons heel erg goed bevallen. Naar welke andere landen in Azië kunnen we nog meer met Footprint Travel?' We zijn gaan kijken welke landen in Azië het beste bij onze filosofie passen. Sri Lanka past daar zeker bij. Je kunt hier heel gevarieerde reizen maken, met aandacht voor natuur en de lokale bevolking.  
 

Waarom op vakantie naar Sri Lanka?

Sri Lanka biedt op een relatief klein oppervlakte een enorme variatie, iedereen vindt er wel iets van zijn gading. Je kunt er geweldig op safari op zoek naar onder meer Aziatische olifanten en luipaarden. De eeuwenoude tempels, boeddhistische stupa’s en koningssteden móet je gezien hebben. In het binnenland wandel je door tropisch regenwoud, groene heuvels en koele theeplantages. Tenslotte zijn er parelwitte stranden om te relaxen, en kun je zelfs walvissen spotten! Ondanks de enorme variatie, zijn de afstanden niet groot en zit je nooit hele dagen in de auto. Dat maakt Sri Lanka ook erg geschikt voor families.
 
 

Jullie kleinschaligheid en expertise bevalt me. Hoe zorgen jullie dat je een specialist blijft?

Over dit punt hebben we lang nagedacht. Enerzijds willen we onze reizigers blijven verrassen met nieuwe bestemmingen, anderzijds willen we absoluut experts blijven. Met onze grondige landenkennis onderscheiden we ons immers van andere reisorganisaties en dat waarderen onze reizigers. Juist omdat verschillende mensen van ons team Sri Lanka goed kennen, was dit een logisch uitbreiding voor ons. En wees gerust, ons team is nog steeds klein maar fijn. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht!
 

Kunnen we van reizen in Sri Lanka dezelfde aanpak verwachten?

Ook in Sri Lanka bieden we bijzondere ervaringen en ontmoetingen met de lokale bevolking. Go Fair, Go Local is ook hier ons leidende principe. We werken samen met een lokale partner op gebied van ecotoerisme. In drie Nationale Parken kun je slapen in exclusieve safaritenten die zorgen voor een minimale impact en een maximale natuurbeleving. Je kunt ook een bijzonder Vedha dorp bezoeken, waar de bewoners in harmonie met de natuur leven.
 
 

Hoe regel ik een Sri Lanka rondreis op maat?

De Sri Lanka bouwstenen, verlengingen (extensies) en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen. En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer allerlei voorbeeld Sri Lanka reizen voor 2 of 3 weken samengesteld. Bij deze reizen letten we op de ideale route per seizoen: zomer- en winterreizen, zodat je eindigt aan het strand met het beste weer. Ook deze Sri Lanka rondreizen kun je verder op maat maken met de extensies en excursies. Onze reisexperts helpen je jouw ideale Sri Lanka reis te maken!
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Sri Lanka - Sri Lanka 

Blogs over Sri Lanka


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter