BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

De 15 beste reisblogs van 2015

Zuid-Afrika - Vietnam - Thailand - Cambodja - Indonesië - Reisblogs

Jullie smulden mee van het heerlijke eten in Azië, ontmoetten de locals, volgden onze reistips op de voet en jullie lachten om onze reisblunders. Nog één keer de 15 allerbeste reisblogs van 2015 op een rijtje.

Vietnam | 20-12-2015
Paulien van der Geest

Deze 15 reisblogs werden in 2015 het meeste door jullie gelezen en geliked. Jullie smulden mee van het heerlijke eten in Azië. Ontmoeten de locals en volgden onze reistips op de voet. En jullie lachten mee met onze reisblunders. We willen al onze lezers bedanken voor het volgen van ons blog! Nog één keer de allerbeste reisblogs op een rijtje.

 

-1-  11 redenen waarom Saigon leukste stad dé leukste stad van Zuidoost-Azië is

Saigon - officieel Ho Chi Minh City - is volgens ons dé leukste stad van Zuidoost-Azië. 11 redenen waarom jij Saigon niet mag missen!

 
 

-2-  Stap in de indrukwekkende wereld van Nelson Mandela

Nelson Mandela is hét symbool van verzet tegen apartheid. 27 jaar gevangenschap op Robbeneiland maakte hem tot een bijna mythisch figuur. In dit blog nemen we je mee naar bekende en minder bekende plekken die bepalend zijn geweest in het leven van Nelson Mandela. Het zijn stuk voor stuk indrukwekkende plaatsen om te bezoeken!
 

-3-  Wandelingen buiten de gebaande paden Indonesië

Ben jij op zoek naar wandelingen buiten de gebaande paden? Met deze 4 bijzondere wandelingen kom je op plekken in Indonesië waar nauwelijks een toerist komt! Dus trek je wandelschoenen maar vast aan...
 

-4-  Cambodja experts Denise en Paulien

Cambodja reisexperts Denise en Paulien keerden Cambodja binnenste buiten op zoek naar de beste plekjes om te slapen en de leukste dingen om te doen. Ook delen Denise en Paulien al hun andere Cambodja reistips met jou!
 

-5-  Blunders op reis: 9 Ultieme manieren om je Azië reis te verknallen.

Ken jij of ben jij een onhandige reiziger, die altijd in de problemen komt? Om een zorgeloze vakantie te hebben, is het slim om te weten wat je vooral NIET moet doen! Wij stelden een lijstje samen met gebeurtenissen die je droomreis naar Azië wel eens zouden kunnen verknallen. Deel deze tips en jullie volgende vakantie verloopt wél vlekkeloos!
 

-6-  Aziatische keuken: Het lekkerste eten in Vietnam

Houd je van lekker eten? Gek op de Aziatische keuken? Vietnam is een waar ‘foodies’ paradijs! Het eten is supervers en smaakvol, een feest voor de zintuigen. Denise woont in Saigon en vertelt wat je écht moet proeven!
 

-7-  7 tips van de locals om hip Johannesburg écht te leren kennen

Ga op pad met de locals en leer ‘t hippe Johannesburg écht kennen. Johannesburg -Jozi voor intimi- is uitgeroepen tot de Next New City Destination en dé wereldstad die je niet mag missen. Move over New York City, here comes Jozi!
 

-8-  Eten bij een local thuis in Indonesië. Met deze 8 stappen ben je goed voorbereid!

Voor veel reizigers is eten bij locals thuis een van de hoogtepunten van hun reis. Maar het is ook wel spannend, want wat kun je verwachten? Wat als ik het lokale eten in Indonesië niet lust? Moet ik mijn bord leegeten? Word ik niet ziek? Hoe voorkom ik dat ik een blunder maak? Met deze stappen ben je goed voorbereid en kan ook jij volop genieten van de heerlijke Indonesische keuken!
 

-9-  Wat zijn de beste plekjes in Thailand om naar toe te gaan?

Wat zijn de beste plekjes in Thailand om naar toe te gaan? Wat mag je absoluut niet missen?
 

-10-  Foute vakanties: olifantritjes en foto’s met tijgers

Stel dat je vakantie zonder dat je het weet heel erg ‘fout’ is? De schokkende waarheid is dat olifantenritten en foto's met bijvoorbeeld tijgers en leeuwen onnoemelijk dierenleed veroorzaken. En Nederlandse toeristen misdroegen zich zo erg in het buitenland dat ze in de gevangenis belanden. Lees welke 5 dingen je beter niet kunt doen op reis. Plus 7 tips hoe je het wél goed doet op reis.
 

-11-  7 redenen om met je kinderen naar Vietnam te gaan

Met je kind(eren) op reis, samen avonturen beleven, nieuwe exotische culturen ontdekken, wie wil dat nou niet?! We geven je 7 redenen waarom je met kinderen prima op reis naar Vietnam kunt gaan.
 

-12-  De Hoop: dit onontdekte natuurpark in Zuid-Afrika wil je niet missen!

In dit blog lees je de best kept secrets over De Hoop, een bijzonder natuurpark dat door iedereen over het hoofd wordt gezien.
 

-13-  File door bikini in Indonesië

Kun jij je voorstellen dat jij (of je vriendin) in bikini een complete verkeerschaos veroorzaakt? In Indonesië kan dat je echt overkomen. Lees dit blog en je weet what to do!
 

-14-  Must do: ontmoet de locals in Kaapstad!

Je leert een land als Zuid-Afrika pas echt kennen als je de locals ontmoet. Een ontmoeting met deze bijzondere locals in Kaapstad laat een onuitwisbare indruk bij je achter. Dat is zeker!
 

-15-  10 Redenen om verliefd te worden op Vietnam

Vlinders in je buik? Wij zijn verliefd… op Vietnam! Staat Vietnam al bovenaan je reis-wensenlijstje? Na onze top 10 van redenen om verliefd te worden op Vietnam, heb jij ook vlinders in je buik!
 
 

Zin gekregen om op reis te gaan?

Stel je persoonlijke reis samen op onze pagina Indonesië reizen, Zuid-Afrika reizen, Vietnam Reizen, Thailand reizen en Cambodja reizen. Mis nooit meer een blog, en schrijf je in voor ons maandelijkse online Mini-Reismagazine.
 

Wat staat er voor 2016 op jouw bucket list? Bekijk ons aanbod!

Tags: Tips - Vietnam - Zuid-Afrika - Thailand - Cambodja - Java - Bali 

Blogs over Vietnam


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter