Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Als natuurliefhebber zelf mee helpen om een bos te redden en daarvoor in de plaats een onvergetelijke ervaring terug krijgen?
Verblijf twee nachten in het Tented Camp in het Cardamom-gebied. Een luxe overnachtingsplek aan de rand van de jungle. Een plek om te wandelen, kayakken en een duik te nemen in de rivier; en met een beetje geluk zie je gibbons aan de overkant, of vliegen er neushoornvogels over...
Hoogtepunten

Boottocht door de jungle

Wandeling met Wildlife rangers

Overnachting in luxe safaritent

€ 402,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Cambodja reizen: Cardamom tented camp in de jungle
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (0)
  Reisschema
  Dag 1: Phnom Penh/Kampot - Trapeang Rung, privé transfer met chauffeur, boot, (incl diner)
  Dag 2: Cardamom tented camp, kayakken en wandeling met gids en ranger (incl lunch en diner)
  Dag 3: Cardamom tented camp - Phnom Penh / Tatai / Kampot, boot en transfer
  Kaart reis
  Hotel & Vervoer
  Hotel - Tented Camp
  Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs-kwaliteitverhouding letten we op een prettige ligging. Het Cardamom Tented Camp bevindt zich op een unieke locatie; middenin de jungle en toch van alle gemakken voorzien. De luxe safaritenten hebben stroom dankzij zonnepanelen en een generator. De tenten zijn voorzien van douche, wastafel en wc (overdekte, maar open ruimte achter de tent). Naast een ruim stevig bed, zijn er ook een kast en rek om spullen en kleding op te bergen. Aan de voorkant van de tent is een zitje met 2 stoelen. 

  Vervoer
  Je wordt bij het hotel in Phnom Penh, Kampot of Sihanoukville (of andere plaats) opgehaald door een chauffeur (privé-auto). De chauffeur brengt je naar Trapeang Rung. Daar ligt een boot klaar om je naar het Tented Camp te brengen. Op de 3e en laatste dag neem je de boot terug en staat er een chauffeur op je te wachten om je naar je volgende bestemming te brengen.
  Prijzen
  Cambodja reizen: Cardamom tented camp in de jungle
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  € 523,- p.p.€ 402,- p.p.€ 399,- p.p.€ 369,- p.p.€ 352,- p.p.€ 339,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  € 523,- p.p.€ 402,- p.p.€ 399,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  € 369,- p.p.€ 352,- p.p.€ 339,- p.p.
  De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt, waar mogelijk, een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari t/m maart) en tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag voor sommige bestemmingen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

  Extensies
  Excursies
  Alle informatie op een rij
  Van dag tot dag
   

  Blogs over Cambodja


  Sluiten