Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bezoek charmante provincieplaats Battambang vol Franse koloniale gebouwen. Spring op de bamboe-trein en ontdek fietsend en per tuk tuk het traditionele platteland. De omgeving staat vol interessante familiebedrijfjes.
Hoogtepunten

Biken met studengidsen

Go local! Tuk tuk-excursie  

Lunchen bij locals

€ 296,- p.p. Prijs bij 2 personen 5 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Cambodja reizen: Landelijk Battambang
8,9

Beoordeling van deze reis:
8,9/10 - 10 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (10)
Reisschema
Dag 1: Siem Reap - Battambang, openbare bus en transfers busstation
Dag 2: Battambang, fietstocht (halve dag join in)
Dag 3: Battambang, countryside privé-tour met gids, per tuktuk
Dag 4: Battambang - Siem Reap, openbare bus en transfers
Dag 5: Siem Reap -
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Hotel 
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs-kwaliteitverhouding letten we op een prettige ligging. De onderstaande hotels zijn op basis van onze eerste keuze hotels. Verzoek je om een ander hotel of is de accommodatie van onze eerste keuze reeds volgeboekt, dan kan het zijn dat je een net iets anders hotel krijgt. We proberen zoveel mogelijk in dezelfde sfeer of locatie te blijven.
 
In Battambang verblijf je in een fijn resort met prachtige tuin en zwembad en zeer goede betaalbare keuken en service. In Siem Reap hebben we een gezellig hotel gevonden met zwembad en tuin op 10 minuten lopen van het centrum. 
 
Vervoer
Het korte traject Battambang - Siem Reap leent zich uitstekend voor een transfer per bus in plaats van privé​-auto. Om kosten te besparen kiezen we hier standaard voor de bus. Reis je liever met privé-auto, dan kan dit uiteraard op aanvraag worden geregeld. Je wordt naar vertrekpunt bus gebracht en ook weer opgehaald bij het eindpunt van de bus in Siem Reap. Het is ook mogelijk om vanuit Battambang naar Phnom Penh door te reizen (als je de reis in Siem Reap bent gestart), zie Extensies voor prijzen. 
 
Bij Battambang ga je fietsen over het platteland. Je krijgt een goede mountainbike mee. De volgende dag staat er een tuk tuk-excursie op het programma. We maken regelmatig maken excursies gebruik van tuk tuks. Gewoon, omdat het een geweldige vorm van transport is in Cambodja! Je maakt meer deel uit van het dagelijks leven en de tuk tuks zijn comfortabel voor korte afstanden in de omgeving.
Prijzen
Cambodja reizen: Landelijk Battambang
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 533,- p.p.€ 296,- p.p.€ 293,- p.p.€ 278,- p.p.€ 274,- p.p.€ 267,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 533,- p.p.€ 296,- p.p.€ 293,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 278,- p.p.€ 274,- p.p.€ 267,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt, waar mogelijk, een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari t/m maart) en tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag voor sommige bestemmingen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Opmerkingen:
Kinderstoeltje aanwezig bij fietsexcursie.  
Extensies
Extensie 1: Reis per bus direct van Battambang naar Phnom Penh
De route tussen Battambang en Phnom Penh is uitstekend af te leggen per bus. Wij regelen de transfers van en naar het busstation. Dus je reist onbezorgd naar de hoofdstad van Cambodja. Kies aansluitend de bouwsteen Dynamisch Phnom Penh

Dag 4: Reis van Battambang naar Phnom PenhReis van Battambang naar Phnom Penh
Vandaag reis je per bus van Battambang naar Phnom Penh, dit is een prima rit om per bus te doen, dat scheelt behoorlijk in je budget. De transfer naar het busstation (half uur) wordt door ons geregeld en je ontvangt de bustickets. Je reist zoals de locals, dus de kans is groot dat er een tv voor karaoke is! De reis duurt ergens tussen de 6 en 7 uur en halverwege wordt er gestopt en kun je gebruik maken van de wc. Tip: reis je rond lunch tijd, bestel dan in je hotel een meeneem lunch pakket. De bouwsteen houdt na de transfer op, kies aansluitend de bouwsteen 'Dynamisch Phnom Penh'.

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Reis per bus direct van Battambang naar Phnom Penh:
Dag 1: Siem Reap - Battambang, openbare bus en transfers busstation
Dag 2: Battambang, fietstocht (halve dag join in)
Dag 3: Battambang, countryside privé-tour met gids, per tuktuk
Dag 4: Battambang - Phnom Penh, bus en transfer

Extensie 1: Reis per bus direct van Battambang naar Phnom Penh
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Busvervoer€ 42,- p.p.€ 26,- p.p.€ 24,- p.p.€ 21,- p.p.€ 19,- p.p.€ 17,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Busvervoer€ 42,- p.p.€ 26,- p.p.€ 24,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Busvervoer€ 21,- p.p.€ 19,- p.p.€ 17,- p.p.
Inclusief:
 • Bus
 • Transfer hotel - busstation Battambang
 • Transfer busstation Phnom Penh - hotel

Exclusief:
 • Overige maaltijden en fooien

Extensie 2: Reis van Battambang naar Phnom Penh via een drijvend dorp, Kampong Chhnang en Udong
Wil je vanuit Battambang in alle comfort naar Phnom Penh reizen en onderweg ook nog een paar interessante stops maken? Kies dan voor privé vervoer naar Phnom Penh waarmee je stopt bij een drijvend dorp op het Tonle Sap meer en de oude hoofdstad Udong.Je logeert aansluitend in Phnom Penh (in plaats van Siem Reap).

Dag 4: Reis van Battambang naar Phnom Penh via UdongReis van Battambang naar Phnom Penh via Udong
De rit van Battambang naar Phnom Penh is 300 kilometer en duurt zo’n 6 uur. Onderweg kun je een aantal stops maken, zo haal je het optimale uit deze reisdag. 
 
De eerste stop is bij Kampong Loeung, een drijvend dorp (floating village) aan de zuidkant van het Tonle Sap-meer. Mooi gelegen tussen rijstvelden. De meeste bewoners zijn Vietnamees. Je maakt een korte boottocht dwars door het drijvende dorp met winkels en scholen. Er is zelfs een benzinestation! Vervolgens reis je door naar Kampong Chhang, beroemd om haar aardewerk. De laatste stop is bij Udong, de oude hoofdstad van Cambodja, van de vroege 17de eeuw tot 1866, toen de hoofdstad werd verplaatst naar Phnom Penh. Op een heuvel zijn verschillende stupa's gebouwd, de laatste rustplaats van koningen. Erg mooi!

Dag 5: Vertrek uit Phnom PenhVertrek uit Phnom Penh
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen in Phnom Penh. Vervol je reis door Cambodja naar Mondulkiri en Kratie om olifanten en dolfijnen te spotten of reis zuidwaarts naar Kampot, Kep of Koh Rong Samloem. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Reis van Battambang naar Phnom Penh via een drijvend dorp, Kampong Chhnang en Udong:
Dag 1: Siem Reap - Battambang, openbare bus en transfers busstation
Dag 2: Battambang, fietstocht (halve dag join in)
Dag 3: Battambang, countryside privé-tour met gids, per tuktuk
Dag 4: Battambang - Phnom Penh, prive-auto met chauffeur, stop bij drijvend dorp, Kampong Chhnang en Udong
Dag 5: Vertrek Phnom Penh

Extensie 2: Reis van Battambang naar Phnom Penh via een drijvend dorp, Kampong Chhnang en Udong
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Zonder gids€ 100,- p.p.€ 50,- p.p.€ 65,- p.p.€ 49,- p.p.€ 39,- p.p.€ 33,- p.p.
Met gids€ 257,- p.p.€ 128,- p.p.€ 109,- p.p.€ 99,- p.p.€ 81,- p.p.€ 71,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Zonder gids€ 100,- p.p.€ 50,- p.p.€ 65,- p.p.
Met gids€ 257,- p.p.€ 128,- p.p.€ 109,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Zonder gids€ 49,- p.p.€ 39,- p.p.€ 33,- p.p.
Met gids€ 99,- p.p.€ 81,- p.p.€ 71,- p.p.
Inclusief:
 • Privé-auto met chauffeur (optioneel: gids tegen meerprijs)
 • Stop onderweg Udong, Kampong Chhnang en een drijvend dorp
 • ​Overnachting met ontbijt in Phnom Penh

Exclusief:
 • Overige maaltijden, entrees en fooien
 • Engelssprekende gids
 • Internationale en binnenlandse vluchten

Excursies
Siem ReapExcursie 1: Grote circuit tempels van Angkor: ontdek Preah Khan, Preah Neak Pean en Banteay Srei (met gids en tuk tuk)Grote circuit tempels van Angkor: ontdek Preah Khan, Preah Neak Pean en Banteay Srei (met gids en tuk tuk)
Krijg je geen genoeg van het Angkor tempelcomplex? Bezoek dan ook de verder gelegen tempels op het zogenaamde 'grote circuit van Angkor'. De excursie (met gids en vervoer per tuk tuk) gaat langs Preah Khan, Preh Neak Prean en een aantal monumenten zoals Ta Som en Preah Rup. De Preah Khan-tempel wordt door bomen en wortels overwoekerd, er heeft nog weinig restauratie aan deze tempel plaatsgehad. Je brengt ten slotte ook een bezoek aan de bijzondere roodgekleurde tempel BanteaySrei (Fort van de vrouwen), een kleine tempel, maar met zeer gedetailleerde bewerkingen in steen (reliëfs), veel decoraties en prachtig van kleur. Klein maar fijn! Deze tempel ligt nog wat verder afgelegen, zo'n 37 kilometer ten noorden van Angkor Wat. 
 
Duur: halve dag.
Exclusief Angkor Entreepas

Excursie 1: Grote circuit tempels van Angkor: ontdek Preah Khan, Preah Neak Pean en Banteay Srei (met gids en tuk tuk)
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Privé-excursie€ 69,- p.p.€ 36,- p.p.€ 33,- p.p.€ 26,- p.p.€ 20,- p.p.€ 17,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Privé-excursie€ 69,- p.p.€ 36,- p.p.€ 33,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Privé-excursie€ 26,- p.p.€ 20,- p.p.€ 17,- p.p.
Excursie 2: Khmer kookworkshop in Siem ReapKhmer kookworkshop in Siem Reap
Leer in een ochtend een aantal heerlijke Cambodjaanse gerechten te maken. De 'kookles' start met een bezoek aan een lokale markt. Hier leer je over welke ingrediënten men in Cambodja gebruikt en hoe je de beste groeten uitzoekt. Zo zie je ook waar de locals dagelijks hun inkopen doen. Daarna ga je met de tuktuk naar de kookruimte. Dit is een nette ruimte achter het huis van de schoonvader van de kok. Je krijgt uitleg en mag dan zelf aan de slag! Pas op met de scherpe messen. Meestal maak je ieder vier gerechten die je daarna gezamenlijk eet aan het eind van de ochtend. 
Dit is een join in-excursie, dat betekent dat er meerdere deelnemers zijn (max 11)
 

Excursie 2: Khmer kookworkshop in Siem Reap
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.€ 31,- p.p.
Excursie 3: Privé reis Phnom Penh - Siem Reap met stops (excl entreegelden)Privé reis Phnom Penh - Siem Reap met stops (excl entreegelden)
Kies in plaats van een directe transfer per bus van Phnom Penh naar Siem Reap voor een excursie deze reisdag. Je reist dan per privé-auto en maakt een aantal leuke stops onderweg (entreegelden betaal je zelf ter plaatse). Aan jou de keuze of je een gids meeneemt (bijbetalen). Hij leidt je rond bij Udong (oude hoofdstad van Cambodja), vertelt iets over Spean Praptos en geeft tips over welke 'enge' dieren je zeker moet proeven in Skun. Anders reis je alleen met chauffeur. Zij spreken doorgaans minder goed Engels en leiden niet rond. Maar als je iemand bent die net zo lief op eigen houtje ontdekt zonder uitleg van een gids, dan zijn de bezienswaardigheden ook niet moeilijk te vinden. ​
 
Bij Udong liggen een aantal stupa's op de berg bij Phnom Udong, waar een aantal koningen en koninginnen begraven liggen. Mooi uitzichtpunt. Op anderhalf uur rijden van de hoofdstad ligt Skun, ook wel het spinnendorp genoemd. Er wonen allang niet meer zoveel spinnen, maar ze worden er wel in groten getale gefrituurd verkocht. Langs de kant van de weg staan twee grote spinnen, Skun is niet te missen! Mocht je geen behoefte hebben aan een proteïnerijk hapje, er is ook heel veel vers fruit te koop. We hebben hier de sprong gewaagd en een spin gegeten, een knapperige, harige snack!
 
Je rijdt verder over de ‘snelweg’, een tweebaansweg waar ook het langzamere verkeer zoals brommers en traktors zich op begeven, dus echt hard ga je niet, maar er is genoeg te zien. Je maakt een stop bij Kompong Thom om de heuvel van Phnom Santuk te beklimmen. Na een paar uur rijden stop je in Kompong Kdei bij een eeuwenoude brug uit de Angkor periode: Spean Praptos. Maak wat foto’s van fietsende en brommerende locals over de brug. Het is een van de weinige bewaarde bruggen uit de Khmer periode. 

Excursie 3: Privé reis Phnom Penh - Siem Reap met stops (excl entreegelden)
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Zonder gids€ 124,- p.p.€ 64,- p.p.€ 71,- p.p.€ 53,- p.p.€ 43,- p.p.€ 36,- p.p.
Met gids€ 261,- p.p.€ 137,- p.p.€ 120,- p.p.€ 93,- p.p.€ 76,- p.p.€ 65,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Zonder gids€ 124,- p.p.€ 64,- p.p.€ 71,- p.p.
Met gids€ 261,- p.p.€ 137,- p.p.€ 120,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Zonder gids€ 53,- p.p.€ 43,- p.p.€ 36,- p.p.
Met gids€ 93,- p.p.€ 76,- p.p.€ 65,- p.p.
Excursie 4: Eten bij mensen thuis (Siem Reap)Eten bij mensen thuis (Siem Reap)
Ben je nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij de Cambodjanen thuis? Dan is het leuk om een keer te gaan eten bij mensen thuis. Begin van de avond word je opgehaald bij je hotel door een Engelssprekende begeleider, met de tuk tuk rij je naar Krobey Riel op ongeveer 20 kilometer buiten Siem Reap. Hier ga je op bezoek bij een Cambodjaanse familie.
Ze zorgen voor een smakelijke maaltijd en je mag vast ook wel even een kijkje nemen in de keuken. Samen met de familie ga je eten; de gids zal je helpen met vertalen, want de familie zelf spreekt geen Engels.
Bij de maaltijd wordt water geserveerd. Een biertje of fris is tegen bijbetaling ook verkrijgbaar.
 

Excursie 4: Eten bij mensen thuis (Siem Reap)
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 72,- p.p.€ 40,- p.p.€ 29,- p.p.€ 26,- p.p.€ 23,- p.p.€ 20,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 72,- p.p.€ 40,- p.p.€ 29,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 26,- p.p.€ 23,- p.p.€ 20,- p.p.
Excursie 5: Drijvende dorpen op het Tonle Sap-meer (prive auto, gids)Drijvende dorpen op het Tonle Sap-meer (prive auto, gids)
Mechrey village is voor ons één van de meest indrukwekkende village escapes. Het is een dorp van drijvende huizen, zodat het dorp gemakkelijk mee kan bewegen met het niveau van het water. Het water van het Tonlé Sap meer kan namelijk zo’n tien meter stijgen tijdens het regenseizoen. Het Tonlé Sap Meer wordt dan ook vier of vijf keer zo groot. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel (prive-auto met chauffeur) en rijdt eerst naar Krabei Riel voor een ritje op de traditionele ossenkar. Daarna reis je door naar Mechrey en vaar je met je gids tussen de woningen op het meer. Daar tref je een leefgemeenschap aan op bootjes. Er is zelfs een pagode. Na de lokale lunch word je terug naar Siem Reap gebracht. 
 
Duur: halve dag
 

Excursie 5: Drijvende dorpen op het Tonle Sap-meer (prive auto, gids)
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 123,- p.p.€ 64,- p.p.€ 56,- p.p.€ 46,- p.p.€ 39,- p.p.€ 33,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 123,- p.p.€ 64,- p.p.€ 56,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 46,- p.p.€ 39,- p.p.€ 33,- p.p.
Excursie 6: Ziplinen bij AngkorZiplinen bij Angkor
Roetjs razensnel door de jungle bij Angkor tussen de bomen en boven de tempels; een unieke en zinderende ervaring. Deze Zipline tour bevindt zich binnen het wereldberoemde Angkor tempelcomplex. De uitgebreide 'eco adventure tour' gaat langs maar liefst 15 bomen en in totaal 21 platforms. Onder professionele begeleiding vlieg je hoog boven de tempels van boom naar boom. 
 
Tour is inclusief transfer naar Zipline (direct vanaf hotel). Angkorpas is niet vereist voor Zipline tour, tenzij je diezelfde dag ook  tempels wilt bezoeken. Minimale lengte is 100 cm, maximaal gewicht is 125 kg. Geschikt vanaf 5 jaar. Voor een begeleider van een kind zijn de kosten voor alleen transfer en maaltijd 17 euro pp. In principe geschikt voor een ieder met gemiddelde fitheid, vereist is dat je trappen op moet kunnen klimmen
 

Excursie 6: Ziplinen bij Angkor
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.€ 108,- p.p.
Van dag tot dag
Impressie
Cambodja reizen - Cambodja - Landelijk Battambang ademt ontspannen sfeerCambodja reizen - Cambodja - Stupa onderweg naar UdongCambodja reizen - Cambodja - Spring op de fiets en verken de landelijke omgeving van BttambangCambodja reizen - Cambodja - Fietsen bij landelijk BattambangCambodja reizen - Cambodja - Het leuke is dat er veel bedrijvigheid is van kleine huisondernemingenCambodja reizen - Cambodja - Families die al generaties lang producten maken zoals rijstpapier, vispasta, rijstcakes, suger cane-pers of 'sticky rice' in bamboe verkopenCambodja reizen - Cambodja - Je komt tijdens de fietstocht bij Battambang veel traditionele ambachten tegen bij de lokale familiesCambodja reizen - Cambodja- Je rijdt door kleine traditionele dorpen dus kleed je erop met een kniebroek en een t-shirtCambodja reizen - Cambodja - De bamboetrein is speciaal voor reizigersCambodja reizen - Cambodja - een rit op het geweldige fenomeen van Battambang: de bamboe-treinCambodja reizen - Cambodja - Spring op de bamboetrein nu het nog kan in BattambangCambodja reizen - Cambodja - Rij over de brug met de bamboetreinCambodja reizen - Cambodja - Rails van de spoorlijn bij BattambangCambodja reizen - Cambodja - Footprint Travel op de bamboetrein!Cambodja reizen - Cambodja - Het spoor loopt dwars door groenCambodja reizen - Cambodja - Een ritje op de bamboetrein is een hele beleving met de familieCambodja reizen - Cambodja - Deze ‘trein’ laat maar weer zien hoe inventief de Cambodjanen zijn in het bedenken van oplossingen.Cambodja reizen - Cambodja - Lekker stukje rijden op de bamboetreinCambodja reizen - Cambodja - herinneringen aan het turbulente verledenCambodja reizen - Cambodja - Bezoek aan Killing CavesCambodja reizen - Cambodja - In een grot is een Boeddhabeeld te vinden en in een apart hokje zijn ook de schedels te vinden van mensen die hier door de Khmer Rouge zijn gedoodCambodja reizen - Cambodja - Gruwelijk verleden dankzij Pol Pot bij Killing CavesCambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja - eeuwenoude tempel overwoekerd door bomenCambodja reizen - Cambodja - gedetailleerde muur Cambodja reizen - Cambodja - krokodillen farm bij BattambangCambodja reizen - Cambodja - bezoek de krokodillen bij BattambangCambodja reizen - Cambodja - Kijk je ogen uit bij Circus Phare in Siem Reap of BattambangCambodja reizen - Cambodja - Mooie acrobatiekshow van Circus PhareCambodja reizen - Cambodja - Een must-do: een bezoek aan ‘Cambodiaans Circus PhareCambodja reizen - Cambodja - Circus kunst van het hoogste niveau: Circus PhareCambodja reizen - Cambodja - uitzicht over tempelsCambodja reizen - Cambodja - Mooie beelden bij UdongCambodja reizen - Cambodja - Fijne tussenstop in Udong onderweg naar Phnom PenhCambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja - Olifanten op tempel bij UdongCambodja reizen - Cambodja - In Udong maken ze prachtige zilverwerkCambodja reizen - Cambodja - Misschien vind je in Udong wel een mooie souvenir van zilverCambodja reizen - Cambodja - Onderweg kun je stoppen bij Udong, de hoofdstad van Cambodja van de vroege 17de eeuw tot 1866Cambodja reizen - Cambodja - Udong vanaf bovenCambodja reizen - Cambodja - de tuk tuk is het ideale vervoersmiddelCambodja reizen - Cambodja - tempels en paleizen Cambodja reizen - Cambodja - straatstalletjes vol heerlijk etenCambodja reizen - Cambodja - monnik wandelt door binnentuin bij tempelCambodja reizen - Cambodja - monniken in oranje gewaden lopen over straatCambodja reizen - Cambodja - fruit in overvloed op lokale marktenCambodja reizen - Cambodja - wandel over lokale markten met exotische productenCambodja reizen - Cambodja - kleurrijke markten
Reacties van reizigers (10)
 

Blogs over Cambodja


Sluiten