Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Deze bijzondere nacht in een homestay bij Chambok is ideaal als een tussenstop op de route van Phnom Penh naar het zuiden, zoals Sihanoukville of Kampot.
Hoogtepunten

Homestay 

Tractorrit

Traditionele ossenkar

Zwemmen bij waterval

€ 197,- p.p. Prijs bij 2 personen 2-3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Cambodja reizen: Op een ossenkar op het platteland van Chambok
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (0)
  Reisschema
  Dag 1: Phnom Penh/Sihanoukville - Chambok, prive-transfer, lunch, trekkertocht, dans, diner
  Dag 2: Chambok, ontbijt, ossenkarrit naar waterval, lunch (excl transfer)
  Kaart reis
  Hotel & Vervoer
  Hotel
  Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs-kwaliteitverhouding letten we op een prettige ligging. Soms is dit in een gezellige straat nabij restaurantjes, soms ligt het hotel juist lekker rustig buiten met een mooie tuin. Waar mogelijk boeken wij goede middenklasse hotels, maar in sommige plaatsen is de accommodatie wat eenvoudiger. Het kan echter voorkomen dat het genoemde hotel niet beschikbaar is, wij stellen je dan een passend alternatief voor.
   
  In Chambok verblijf je in een homestay, dat betekent dat het een zeer eenvoudige accomodatie is. Denk daarbij aan een bed met een dun matrasje. Soms is er een deken beschikbaar. Breng zelf een lakenzak en handdoek mee. De badkamer is een apart hokje met een Aziatische hurk wc en waterbak waarmee je water over jezelf schept om te douchen.
   
   
  Vervoer
  Je reist per prive-auto met chauffeur (spreekt geen Engels) vanuit Phnom Penh of Sihanoukville naar Chambok. Omdat er geen stops onderweg zijn en je bij Chambok lokale gidsen treft, reist er geen gids met je mee. Bij Chambok maak je een rit per tractor en per ossenkar naar de rivier en de waterval. Go local!
  Prijzen
  Cambodja reizen: Op een ossenkar op het platteland van Chambok
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  € 311,- p.p.€ 197,- p.p.€ 173,- p.p.€ 150,- p.p.€ 137,- p.p.€ 127,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  € 311,- p.p.€ 197,- p.p.€ 173,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  € 150,- p.p.€ 137,- p.p.€ 127,- p.p.
  De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt, waar mogelijk, een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari t/m maart) en tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag voor sommige bestemmingen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

  Extensies
  Extensie 1: Transfer naar Phnom Penh en overnachting (vanuit Chambok)
  Sluit deze bouwsteen af in Phnom Penh, zodat je de volgende dag verder kunt reizen naar andere bestemmingen in Cambodja. Reis door naar Mondulkiri, Kratie of de wereldberoemde tempels van Angkor bij Siem Reap. 

  Dag 2: Op een ossenkar naar de watervalOp een ossenkar naar de waterval
  ’s Ochtends pak je je tas alvast in (deze kun je bij vertrek ophalen met de auto) en loop je naar het Informatie Centrum voor het ontbijt. Achterop een traditionele ossenwagen hobbeldebobbel je een kilometer, totdat het pad omhoog gaat en de ossen niet verder kunnen. Je loopt zo’n 2 kilometer heuvelopwaarts over een breed pad. Geleidelijk stijgend, alleen vlak bij de waterval moet je een kort stukje over rotsen klauteren. Afhankelijk van het seizoen staat er meer of minder water in de waterval en de poelen erom heen. Een lekker plekje om af te koelen. Je lunch kun je eventueel meenemen als picknick pakketje. Neem voldoende water mee in je dagrugzak. Tip: Socks on the Rocks! De met mos begroeide rotsen rondom de waterval zijn zeer glad. Met sokken aan heb je 90% meer grip. Het ziet er wat raar uit, maar kan een vervelende uitglijder voorkomen. De terugtocht is via hetzelfde pad, spreek af of de ossenwagen al dan niet op je wacht. In het Informatie Centrum neem je afscheid van je gids en daarna haal je je bagage op bij je homestay. 's Middags reis je (prive-tranfer met chauffeur) zonder stops onderweg naar Phnom Penh waar je overnacht in een kleinschalig hotel met tuin en zwembad middenin de stad.

  Dag 3: Vertrek uit Phnom PenhVertrek uit Phnom Penh
  Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Vervolg je reis naar het authentieke noord-oosten van Cambodja voor een ontmoeting met olifanten bij het Elephant Valley Project of ga varen over de Mekong om dolfijnen te spotten bij Kratie. Ben je nog niet in Siem Reap geweest, dan is het tijd om af te reizen naar het tempelcomplex van Angkor!

  Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Transfer naar Phnom Penh en overnachting (vanuit Chambok):
  Dag 1: Phnom Penh/Sihanoukville - Chambok, prive-transfer, lunch, trekkertocht, dans, diner
  Dag 2: Chambok - Phnom Penh, ossenkarrit naar waterval, lunch, prive-transfer (chauffeur)
  Dag 3: Phnom Penh -

  Extensie 1: Transfer naar Phnom Penh en overnachting (vanuit Chambok)
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  Privé vervoer€ 152,- p.p.€ 77,- p.p.€ 67,- p.p.€ 66,- p.p.€ 56,- p.p.€ 57,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  Privé vervoer€ 152,- p.p.€ 77,- p.p.€ 67,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  Privé vervoer€ 66,- p.p.€ 56,- p.p.€ 57,- p.p.
  Inclusief:
  • Prive-transfer Chambok - Phnom Penh (niet-Engelssprekende chauffeur)
  • Overnachting met ontbijt

  Exclusief:
  Overige maaltijden, dranken en snacks

  Excursies
  Van dag tot dag
  Impressie
  Cambodja reizen - Cambodja - Ga van de gebaande paden en ontdek ChambokCambodja reizen - Cambodja - Op de aanhangwagen van een lokale tractor naar de rivier voor een verkoelende plonsCambodja reizen - Cambodja - Lekker op de trekker in ChambokCambodja reizen - Cambodja - Ga naar de rivier bij Chambok voor verkoelingCambodja reizen - Cambodja - Bij de rivier van Chambok kun je leker zwemmenCambodja reizen - Cambodja - Verken het platteland rondom Chambok met de trekkerCambodja reizen - Cambodja - Het platteland van ChambokCambodja reizen - Cambodja - Rural area ChambokCambodja reizen - Cambodja - Logeren in een homestay bij ChambokCambodja reizen - Cambodja - Bedenk je dat dit al heel luxe is, want Cambodjanen slapen dikwijls op een rieten matje op de grond onder een sarongCambodja reizen - Cambodja - Leer in Chambok armbandjes maken van natuurlijke materialen als bamboe en liaanCambodja reizen - Cambodja - Lekker creabea zelf armbandjes maken in ChambokCambodja reizen - Cambodja - Breng een bezoek aan het visitor centre van ChambokCambodja reizen - Cambodja - Huur een fiets en ga op pad door ChambokCambodja reizen - Cambodja - Chambok een dorpje op het plattelandCambodja reizen - Cambodja - Wandel door het dorpje ChambokCambodja reizen - Cambodja - Ontmoet de locals van ChambokCambodja reizen - Cambodja - In Chambok zijn ze ook nieuwsgierig naar jouCambodja reizen - Cambodja - Help een handje bij het koken en leer traditioneel cambodjaans kokenCambodja reizen - Cambodja - Smullen bij het "Womens restaurant" van ChambokCambodja reizen - Cambodja - De kinderen uit het dorp laten trots een aantal Khmer-dansen zienCambodja reizen - Cambodja - Op de foto met de dansgroep van ChambokCambodja reizen - Cambodja - Tijd voor de traditionele ossekarCambodja reizen - Cambodja - Achterop een traditionele ossenwagen hobbeldebobbel je een kilometer door het bosCambodja reizen - Cambodja - Met de traditionele ossekar van Chambok op padCambodja reizen - Cambodja - Gezellig achterop de ossekar naar de watervalCambodja reizen - Cambodja - We zijn er bijna, we zijn erbij maar nog niet helemaal .. bij de watervalCambodja reizen - Cambodja - Loopt zo’n 2 kilometer heuvelopwaarts over een breed pad naar de watervalCambodja reizen - Cambodja - Laat je verrassen door de prachtige verborgen watervalCambodja reizen - Cambodja - Leer relaxen na de wandeling bij de watervalCambodja reizen - Cambodja - De waterval bij ChambokCambodja reizen - Cambodja - De magische tip om niet uit te glijden bij de waterval: Socks on the Rocks!Cambodja reizen - Cambodja - Waan je even in het jungle sprookje van ChambokCambodja reizen - Cambodja - Een heerlijk plekje bij de gave waterval
   

  Blogs over Cambodja


  Sluiten