Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Voor de kust van Cambodja liggen tientallen eilandjes met witte zandstranden. Ontdek de fijnste van allemaal met deze bouwsteen en sluit je Cambodja vakantie ontspannen af met je voeten in het zand. Snorkel rond het eiland en geniet van de rust bij je relaxte houten bungalow aan het strand. 
Hoogtepunten

Boottocht naar het eiland

Stranden Koh Rong Samloem

€ 275,- p.p. Prijs bij 2 personen 4-5 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Cambodja reizen: Paradijselijk eiland Koh Rong Samloem
8,5

Beoordeling van deze reis:
8,5/10 - 17 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (17)
Reisschema
Dag 1: Phnom Penh/Chambok - Sihanoukville - Koh Rong Samloem, prive transfer naar pier en boot (join in)
Dag 2: Koh Rong Samloem, vrije dag
Dag 3: Koh Rong Samloem, vrije dag
Dag 4: Koh Rong Samloem - Sihanoukville - Phnom Penh, boot en prive-transfer (direct zonder gids)
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Hotel
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs-kwaliteitverhouding letten we op een prettige ligging. Soms is dit in een gezellige straat nabij restaurantjes, soms ligt het hotel juist lekker rustig buiten met een mooie tuin. Waar mogelijk boeken wij goede middenklasse hotels, maar in sommige plaatsen is de accommodatie wat eenvoudiger. Het kan echter voorkomen dat het genoemde hotel niet beschikbaar is, wij stellen je dan een passend alternatief voor.
 
Op Koh Rong Samloem overnacht je in een huisje op het strand, van alle gemakken voorzien. Het is basic ingericht, maar door de locatie de ideale plek om van het strand te genieten. Elektriciteit is beperkt toegankelijk. 
 
Vervoer
Je reist per prive-auto met chauffeur vanuit Phnom Penh of Chambok en terug naar Phnom Penh (direct, zonder stops). Vanaf de pier bij Sihanoukville neem je een grote (langzame) boot naar het eiland (in principe de boot van het resort waar je verblijft). Op het eiland word je naar je hotel gebracht.
Prijzen
Cambodja reizen: Paradijselijk eiland Koh Rong Samloem
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 488,- p.p.€ 275,- p.p.€ 271,- p.p.€ 251,- p.p.€ 240,- p.p.€ 232,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 488,- p.p.€ 275,- p.p.€ 271,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 251,- p.p.€ 240,- p.p.€ 232,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt, waar mogelijk, een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari t/m maart) en tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag voor sommige bestemmingen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Opmerkingen:
Voor de 3e of 5e persoon kan geen extra bed in de bungalow worden bijgezet, de prijs gaat bij 3 of 5 personen daarom uit van een eigen bungalow.   Er geldt een toeslag van het hotel tussen 1 juli en 31 augustus 2019 van €5,- per persoon per nacht en van 1 november 2018 - 31 mei 2019 van €12 per persoon per nacht.
Extensies
Extensie 1: Extra dag op Koh Rong Samloem
Aan het einde van je rondreis door Cambodja is een extra dagje rust heerlijk. Ga uitgerust terug naar Nederland door een dag extra op één van de stranden van het paradijselijke Koh Rong Samloem door te brengen.

Dag 4: Extra vrije dag op paradijselijk eiland Koh Rong SamloemExtra vrije dag op paradijselijk eiland Koh Rong Samloem
Geniet extra lang op dit paradijselijk eiland. Maak een lange strandwandeling, ga snorkelen of lees eindelijk dat ene boek uit. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra dag op Koh Rong Samloem:
Dag 1: Phnom Penh/Chambok - Sihanoukville - Koh Rong Samloem, prive transfer naar pier en boot (join in)
Dag 2: Koh Rong Samloem, vrije dag
Dag 3: Koh Rong Samloem, vrije dag
Dag 4: Koh Rong Samloen, vrije dag
Dag 5: Koh Rong Samloem - Sihanoukville - Phnom Penh, boot en prive-transfer (direct zonder gids)

Extensie 1: Extra dag op Koh Rong Samloem
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Laagseizoen€ 76,- p.p.€ 39,- p.p.€ 51,- p.p.€ 39,- p.p.€ 45,- p.p.€ 39,- p.p.
Hoogseizoen€ 106,- p.p.€ 52,- p.p.€ 69,- p.p.€ 52,- p.p.€ 62,- p.p.€ 52,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Laagseizoen€ 76,- p.p.€ 39,- p.p.€ 51,- p.p.
Hoogseizoen€ 106,- p.p.€ 52,- p.p.€ 69,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Laagseizoen€ 39,- p.p.€ 45,- p.p.€ 39,- p.p.
Hoogseizoen€ 52,- p.p.€ 62,- p.p.€ 52,- p.p.
Inclusief:
  • 1 Overnachting

Exclusief:
  • Exclusief ontbijt

Opmerkingen:
De prijs gaat uit van een eigen bungalow voor de 3e of 5e persoon die meereist. Er kan geen extra bed in de bungalow worden bijgezet.
 
Laagseizoen: 1 mei t/m 31 juli en september & oktober 2019
Hoogseizoen: 1 november 2019 t/m 30 april 2020 en augustus 2019

Excursies
Van dag tot dag
Impressie
Cambodja reizen - Cambodja - Met de boot van Sihanoukville naar het groene eiland Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Onderweg naar het paradijselijk eiland Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Onderweg van Sikanoukville naar een paradijselijk eilandCambodja reizen - Cambodja - Maak een lange strandwandeling over het strand van Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Relaxen op het strand van Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Overnacht in een huisje op het strand van Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Even helemaal niks op Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Paradijselijk eiland Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Een huisje op het strandCambodja reizen - Cambodja - Ontmoet de lokale bevolking van Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Snorkel om Koh Rong Samloen eilandCambodja reizen - Cambodja - Bewonder de onderwaterwereld van Koh Rong SamloemCambodja reizen - Cambodja - Monniken onderweg naar de tempel bij de rivierCambodja reizen - Cambodja - Op straat kom je vanalles tegenCambodja reizen - Cambodja - Rij langs de groene akkersCambodja reizen - Cambodja - Onderweg van Phnom Penh naar Sihanoukville kijk je je ogen uitCambodja reizen - Cambodja - Geniet van het straat leven tijdens de rit naar SihanoukvilleCambodja reizen - Cambodja - Op de markten van Phnom Penh wordt van alles gekookt en gebakkenCambodja reizen - Cambodja - Bezoek de markt en smul van de lokale gerechtenCambodja reizen - Cambodja - Ontdek de parel van Azië, Phnom Penh!Cambodja reizen - Cambodja - Ga Phnom Penh te voet verkennenCambodja reizen - Cambodja - Het moderne gedeelte van Phnom PenhCambodja reizen - Cambodja - jungle in het binnenlandCambodja reizen - Cambodja - vaar per boot door de natuurCambodja reizen - Cambodja - bungalow midden in de natuurCambodja reizen - Cambodja - back to nature ervaringen!Cambodja reizen - Cambodja - wandelen door het groene binnenlandCambodja reizen - Cambodja - varen over de rivier
Reacties van reizigers (17)
 

Blogs over Cambodja


Sluiten