Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ben je graag in de natuur? Wil je ‘groen reizen’ en verblijven in een ecolodge? Dan is dit echt iets voor jou. Maak een trekking door het bos en koel af in een meer en onder een waterval. Ga kajakken of zwemmen in de rivier. Luier met een boek of ontspan met een massage. Tip: combineer deze bouwsteen Cambodja met het eilandje Koh Chang op Thailand. 
Hoogtepunten

Ecolodge middenin de natuur

Uitdagende trekking 

Koel af onder de waterval

€ 246,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Cambodja reizen: Rivier en jungle in Tatai
9,0

Beoordeling van deze reis:
9,0/10 - 2 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (2)
Reisschema
Dag 1: Phnom Penh/Sihanoukville - Tatai, prive-transfer (chauffeur), boottransfer, lunch en diner
Dag 2: Tatai, trekking waterval, meer en jungle walk (medium), lunch en diner
Dag 3: Vertrek Tatai, boottransfer
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Hotels
Je verblijft in een kleinschalige ecolodge. De ‘luxe’ zit ‘m hier in het middenin de natuur zijn, de rust en de goede manier van ecotoerisme. De lodge draait bijvoorbeeld op zonne-energie, als gevolg daarvan is er geen airco maar een ventilator en heb je geen warm water, maar dat wij het niet hebben gemist omdat het er behoorlijk warm is. Men traint de lokale bevolking en helpt de school in het dorp. De 8 hutjes hebben een grasdak, bed, badkamer, zitje binnen en buiten en een hangmat. Je zit middenin de natuur, dus je kunt best wel eens een mier tegenkomen. De service en het eten vonden wij heel goed. Je bereikt de lodge per boot. De boottocht, alle maaltijden tijdens je verblijf en het drinkwater is inclusief. Op je kamer staat een bidon die je tijdens je verblijf kunt gebruiken en navullen. Overige drankjes betaal je ter plekke. Er zijn slechts 8 kamers, dus boek ruim van te voren, de lodge is regelmatig volgeboekt.
 
Vervoer
Een auto met een niet-Engelssprekende chauffeur haalt je op bij je hotel en brengt je rechtstreeks naar Tatai. Onderweg zijn geen bezienswaardigheden en dus geen stops. De lodge zorgt ervoor dat een van de boten van het dorp je naar de lodge brengt.  
 
Prijzen
Cambodja reizen: Rivier en jungle in Tatai
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 413,- p.p.€ 246,- p.p.€ 246,- p.p.€ 228,- p.p.€ 221,- p.p.€ 214,- p.p.
Incl transfer naar Koh Kong (Thaise grens)€ 454,- p.p.€ 267,- p.p.€ 268,- p.p.€ 245,- p.p.€ 234,- p.p.€ 225,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 413,- p.p.€ 246,- p.p.€ 246,- p.p.
Incl transfer naar Koh Kong (Thaise grens)€ 454,- p.p.€ 267,- p.p.€ 268,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 228,- p.p.€ 221,- p.p.€ 214,- p.p.
Incl transfer naar Koh Kong (Thaise grens)€ 245,- p.p.€ 234,- p.p.€ 225,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt, waar mogelijk, een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari t/m maart) en tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag voor sommige bestemmingen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie
Cambodja reizen - TataiCambodja reizen - Aanlegsteiger bij TataiCambodja reizen - Aankomst met de boot bij TataiCambodja reizen - Boottransfer naar TataiCambodja reizen - Uitkijken over de rivier bij TataiCambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Rainbow lodge bij TataiCambodja reizen - Slaapkamer bij Rainbow lodgeCambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen -
 

Blogs over Cambodja


Sluiten