Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Geniet van het uitbundig groen van Munduk, de fruittuin van Bali. Koel gelegen in de bergen, is dit de ideale plek voor een soft trekking, met prachtige uitzicht over de vallei. Bezoek het mistige meer van Bratan met de elegante tempel Ulun Danau, omringd door lotusbloemen.
 
Hoogtepunten

Soft-trekking met gids

Tempel in Danau Bratan meer

Slapen in een Eco-resort

€ 167,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Bali reizen: Groene heuvels van Munduk
8,8

Beoordeling van deze reis:
8,8/10 - 94 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (94)
Reisschema
Dag 1: Aankomst Munduk, diverse stops onderweg
Dag 2: Munduk, soft trekking
Dag 3: Vertrek Munduk
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
Je slaapt in charmante cottages, ooit waren dit Lumbungs, huizen op palen waar traditioneel de rijst in werd opgeslagen, beschermt door Dewi Sri, de godin van de rijst. David Bowie en Iman gingen je voor en nu slaap jij beschermt door de rijstgodin! Vanaf je een eigen veranda bij je cottage heb je een mooi uitzicht over de groene vallei. De kamers zijn sfeervol ingericht en men is erg gastvrij. In de tuin staan bordjes bij de medicinale planten. Het kan ook zijn dat deze cottages al vol zijn, dan slaap je in een kleine guesthouse, gerund door een lokale familie. Deze hebben een spectaculair uitzicht op de andere kant van de vallei. Het hotel heeft een voorbeeld functie voor duurzaam toerisme; zij helpen ook de lokale families hun guesthouse te runnen.

Vervoer:
Een auto met privé-chauffeur brengt je vanaf je vorige bestemming naar Munduk. Onderweg maak je mooie stops, zodat je een leuke dagtocht vol Bali excursies hebt. De chauffeur kent alle mooie plekjes!
Prijzen
Bali reizen: Groene heuvels van Munduk
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
vanaf Pemuteran/Lovina€ 329,- p.p.€ 167,- p.p.€ 128,- p.p.€ 133,- p.p.€ 119,- p.p.€ 127,- p.p.
vanaf Ubud/Sanur/Sidemen€ 358,- p.p.€ 181,- p.p.€ 136,- p.p.€ 147,- p.p.€ 129,- p.p.€ 133,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
vanaf Pemuteran/Lovina€ 329,- p.p.€ 167,- p.p.€ 128,- p.p.
vanaf Ubud/Sanur/Sidemen€ 358,- p.p.€ 181,- p.p.€ 136,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
vanaf Pemuteran/Lovina€ 133,- p.p.€ 119,- p.p.€ 127,- p.p.
vanaf Ubud/Sanur/Sidemen€ 147,- p.p.€ 129,- p.p.€ 133,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie
Indonesië reizen - Bali - Groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Trekking door de groene heuvels van MundukIndonesië reizen - Bali - Onderweg naar MundukIndonesië reizen - Bali - Fruittuin MundukIndonesië reizen - Bali - Pura Ulun Danau in het Bratan meerIndonesië reizen - Bali - Pura Ulun Danau in het Bratan meerIndonesië reizen - Bali - Pura Ulun Danau in het Bratan meerIndonesië reizen - Bali - Pura Ulun Danau in het Bratan meerIndonesië reizen - Bali - Zonsondergang bij MundukIndonesië reizen - Bali - Zonsondergang bij Munduk
Reacties van reizigers (94)
 

Blogs over Indonesië


Sluiten