Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Dit überromantische hotel is dé plek om tot rust te komen aan het begin van je Bali vakantie. Ayurvedische massage, een bloemenbad, een koninklijk diner…genieten!  Een fietstocht naar de beroemde zeetempel Tanah Lot bij zonsondergang maakt het compleet. Een ideale start van je Bali rondreis. Dit is in luxe reizen Bali op de Footprint Travel manier!
Hoogtepunten

Romantisch hotel

Fietstocht naar Tanah Lot

Kaarslicht diner

Ayurvedische massage

€ 294,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
8,9

Beoordeling van deze reis:
8,9/10 - 49 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (49)
Reisschema
Dag 1: Aankomst Tabanan, spa behandeling en kaarslicht diner
Dag 2: Tabanan, fietstocht Tanah Lot
Dag 3: Vertrek uit Tabanan
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
Deze bouwsteen draait om het romantische hotel. De suites zijn sfeervol ingericht met een kingsize bed met klamboe, een zitje, een geluidsinstallatie. Vanaf je terras met zitje en daybed heb je uitzicht over de rijstvelden. Er zijn slechts 8 bungalows, waardoor je heel privé zit. Het personeel is erg gastvrij en open voor een praatje. Er is een mooie tuin met zwembad (uitzicht over de rijstvelden) en restaurant. Hoewel heel betaalbaar, voldoet het zeker aan het predikaat 'luxe reizen Bali'.
 
Vervoer:
Bij aankomst op het vliegveld, staat de chauffeur klaar met een bordje met je naam erop. Een relaxed begin van je Bali vakantie! Na je mountainbike tocht staat een auto klaar om jou en je fiets weer heuvelopwaarts te brengen.
 
Tip: Het is ook mogelijk dat je komende vanuit Java een paar dagen in Pemuteran of Lovina hebt doorgebracht. Je kunt dan een leuke dagtocht via de meren in de bergen maken en eventueel een rijstveld wandeling in de heuvels. We geven je dan een Engelssprekende chauffeur mee die je tips kan geven voor leuke stops onderweg (niet inclusief). Vraag hiervoor een offerte aan.   
Prijzen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Laagseizoen€ 557,- p.p.€ 294,- p.p.€ 276,- p.p.€ 284,- p.p.€ 276,- p.p.€ 277,- p.p.
Hoogseizoen juli - september€ 637,- p.p.€ 335,- p.p.€ 303,- p.p.€ 324,- p.p.€ 309,- p.p.€ 318,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Laagseizoen€ 557,- p.p.€ 294,- p.p.€ 276,- p.p.
Hoogseizoen juli - september€ 637,- p.p.€ 335,- p.p.€ 303,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Laagseizoen€ 284,- p.p.€ 276,- p.p.€ 277,- p.p.
Hoogseizoen juli - september€ 324,- p.p.€ 309,- p.p.€ 318,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie
Indonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Zonsondergang Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Tanah Lot
Reacties van reizigers (49)
 

Blogs over Indonesië


Sluiten