Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali

Indonesie reizen: West Bali - Tabanan - Spa Behandeling - Tanah Lot

Dit überromantische hotel is dé plek om tot rust te komen aan het begin van je Bali vakantie. Ayurvedische massage, een bloemenbad, een koninklijk diner…genieten!  Een fietstocht naar de beroemde zeetempel Tanah Lot bij zonsondergang maakt het compleet. Een ideale start van je Bali rondreis. Dit is in luxe reizen Bali op de Footprint Travel manier!

Hoogtepunten van deze bouwsteen:

  • Romantisch hotel
  • Fietstocht naar Tanah Lot
  • Kaarslicht diner
  • Ayurvedische massage
Reisschema
Dag 1: Aankomst Tabanan, spa behandeling en kaarslicht diner
Dag 2: Tabanan, fietstocht Tanah Lot
Dag 3: Vertrek uit Tabanan
Dag tot dag

Dag 1: Romantische spabehandeling en kaarslicht diner

Romantische spabehandeling en kaarslicht diner
Je wordt rechtstreeks naar Tabanan gebracht. Het hotel ligt in de weinig bezochte omgeving van Tabanan in zuidwest Bali, net buiten alle drukte van zuid Bali, maar dicht genoeg bij het vliegveld (afhankelijk van verkeer circa 1 a 1,5 uur rijden). Het hotel heeft slechts 8 suites en alles straalt serene rust uit. Elke suite heeft een terras met uitzicht over de sawa’s. Je zit bijzonder privé. Na een aankomstdrankje en geïnstalleerd in de kamer te zijn, begint direct een hoogtepunt van deze bouwsteen. Twee masseurs toveren jullie kamer om tot een privé spa voor een typisch Balinese Ayurvedische full body massage. Jullie kunnen nagenieten van een bloemenbad. Lekker rozig ga je dineren op een privé terrasje in de lotusvijver van het restaurant. Je krijgt een Koninklijke maaltijd: op je bord is een soort mini rijsttafel, en je dineert bij kaarslicht. Ongetwijfeld val je met een voldane glimlach in slaap onder de klamboe van je Kingsize bed .

Dag 2: Zonsondergang over zeetempel Tanah Lot

Zonsondergang over zeetempel Tanah Lot
Heerlijk uitslapen en met een goed boek aan het mooie zwembad (uitzicht over de rijstvelden) of vanaf het daybed op je privé veranda over de sawa’s staren. Misschien heb je zin in een wandelingetje door het kleine dorpje of naar de markt te gaan. Doe dat als het nog niet zo warm is, want op het heetst van de dag houdt iedereen siësta. Om 3 uur, als het niet zo warm meer is, is het tijd voor actie. Op een mountainbike ga je via kleine weggetjes en paden richting het strand. De tocht is niet zwaar, maar de wegen zijn wel anders dan in Nederland, met gaten in het asfalt waar je omheen moet fietsen. Je ziet mensen in de weer op hun rijstvelden en de gids legt een en ander uit over het rijstproces. Hier en daar maak je een stop om van dichtbij te zien hoe allerlei dagelijkse zaken werken in Indonesië. Het einddoel is Tanah Lot, de bekendste zeetempel van Bali. Je zult hier dan ook zeker niet de enige zijn, maar het levert wel schitterende plaatjes op, zeker als je een mooie zonsondergang treft. Tanah Lot is voor de Balinezen de belangrijkste en meest vereerde zeetempel. Vanaf een klif kijk je naar de tempel die op een rots in zee is gebouwd. De fietsen gaan in de auto en je bent zo weer terug in het hotel voor je laatste heerlijke nachtje in dit exceptionele hotel. 

Dag 3: Uitgerust de rest van Bali ontdekken.

Uitgerust de rest van Bali ontdekken.
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen.

Achtergrond
Dit bijzondere hotel is onze persoonlijke favoriet: het is luxe en toch kleinschalig en heel authentiek. Dit is waar je van droomt als je denkt aan in luxe reizen op Bali. Het hotel ligt in de buurt van Tabanan, Zuidwest Bali, en hoewel het in de nabijheid van het vliegveld ligt, ben je volledig uit de drukte van Zuid Bali. Ideaal dus, als je in alle rust aan je Bali vakantie wilt beginnen.
 

Privé spa

Ja one bedroom villa wordt jullie privé spa: na een heerlijke Ayurvedische massage, vertrekken de masseurs en soes je na in een kleurrijk bloemenbad. Daarna worden de kaarsjes aangestoken voor een intiem dinertje op een ‘drijvend’ terras in de grote lotusvijver van het restaurant. Een Bali huwelijksreis, een second honeymoon, of gewoon verliefd: als je hier niet spontaan een romantische bui van krijgt, dan weten wij het niet meer!  
 

Mountainbike tochtje naar Tanah Lot

De volgende dag is heerlijk uitslapen, ontbijten, wandeling door het dorp of naar markt, zwemmen, luieren en eind van de middag wordt je actief. Vanaf een mountainbike zie je dorpjes, huizen, winkeltjes en natuurlijk veel rijstvelden langstrekken. Een mooie zonsondergang bij Tanah Lot, de belangrijkste zeetempel van Bali, completeert het romantische plaatje. 
 
Kleinschalig, authentiek, lekker luieren en actief: dit is in luxe reizen Bali op de Footprint Travel manier!
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
Deze bouwsteen draait om het romantische hotel. De suites zijn sfeervol ingericht met een kingsize bed met klamboe, een zitje, een geluidsinstallatie. Vanaf je terras met zitje en daybed heb je uitzicht over de rijstvelden. Er zijn slechts 8 bungalows, waardoor je heel privé zit. Het personeel is erg gastvrij en open voor een praatje. Er is een mooie tuin met zwembad (uitzicht over de rijstvelden) en restaurant. Hoewel heel betaalbaar, voldoet het zeker aan het predikaat 'luxe reizen Bali'.
 
Vervoer:
Bij aankomst op het vliegveld, staat de chauffeur klaar met een bordje met je naam erop. Een relaxed begin van je Bali vakantie! Na je mountainbike tocht staat een auto klaar om jou en je fiets weer heuvelopwaarts te brengen.
 
Tip: Het is ook mogelijk dat je komende vanuit Java een paar dagen in Pemuteran of Lovina hebt doorgebracht. Je kunt dan een leuke dagtocht via de meren in de bergen maken en eventueel een rijstveld wandeling in de heuvels. We geven je dan een Engelssprekende chauffeur mee die je tips kan geven voor leuke stops onderweg (niet inclusief). Vraag hiervoor een offerte aan.   
Prijzen
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2019. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Laagseizoen€ 557,- p.p.€ 294,- p.p.€ 276,- p.p.€ 284,- p.p.€ 276,- p.p.€ 277,- p.p.
Hoogseizoen juli - september€ 637,- p.p.€ 335,- p.p.€ 303,- p.p.€ 324,- p.p.€ 309,- p.p.€ 318,- p.p.
Inclusief:
 • 2 overnachtingen in suite inclusief ontbijt
 • Transfer vanaf vliegveld
 • Ayurvedische full body massage en bloemenbad
 • Balinees candlelight diner (exclusief drankjes)
 • Fietstocht naar Tanah Lot, onder begeleiding van Engelstalige lokale gids
 • Nederlandstalige reisinformatie
 • Nederlandstalige ondersteuning ter plekke door onze lokale vertegenwoordiger

Exclusief:
 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Overige entreegelden, donaties en fooien

Indonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Rust en Romantiek in TabananIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Zonsondergang Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Onderweg op de fiets naar Tanah LotIndonesië reizen - Bali - Tanah Lot

Reacties van reizigers (46)

"Een bijzondere ervaring!"

Tabanan - Pemuteran - Munduk - Lovina

Lisanne Klekamp - 14-09-2018
Snorkelen bij Menjanang eliand was super! De gids Komang was zeer enthousiast. De hiking tocht bij Mundkuk was zwaarder dan verwacht en zou ik niet aa...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Echte aanraders: de culinaire tour in Yogjakarta en kookworkshop bij de locals thuis in Ubud"

Indonesie reis - Borobodur - Yogyakarta - Bromo - Ijen - Pemuteran - Ubud - Gili Meno - Tabanan

Charlotte Nijenhuis - 29-09-2017
Geweldige reis, veel gezien en gedaan. We wilden een reis maken naar Indonesië en hebben uiteindelijk gekozen om veel te doen en te zien, maar het reizen voor zover mogelijk binnen 3 weken en dit grote land binnen de perken te houden. We hebben vooral cultuur met natuur en relaxen gec...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"De jungle trekking met overnachting: een absolute aanrader!"

Indonesie reis - Sumatra en Bali - Orang-oetans - Tobameer - Ubud - Pemuteran - Tabanan

Simon Vandermersch - 14-07-2017
Zeer leuke reis! Er was een goede variatie tussen eenvoudige lodges en meer luxe accomodaties. De jungle trekking met overnachting in het Gunung Leusung Nationaal Park op Sumatra vonden wij een absolute aanrader. Ook Bali was zeer leuk. Alleen de fietstocht naar Tanah Lot vonden we minder,...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Het was super, super, super op Bali en Komodo!"

Tabanan - Komodo - Labuan Bajo - Permuteran - Lovina - Padangbai -

Dominique Gorissen - 22-07-2016
Ik vond het een super vakantie. Als mensen vragen hoe het was, weet ik niet eens waar ik moet beginnen!  Ik vond de excursies super, met als hoogtepunt de tweedaagse boottrip naar Komodo. De bemanning van twee personen op het bootje was super vriendel...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een zorgeloze vakantie op Bali, Gili en Lombok"

Tabanan - Pemeteran - Amed - Ubud - Sideman - Tetebatu - Senaru - Gili Meno

Dirk Koster - 13-07-2016
Van alle snorkelplekken was de eerste, langs het mooie rif van Pemuteran het allermooist. Bij Amed viel het wat tegen door de sterke wind, waardoor we niet bij het wrak konden komen. Het snorkelen bij Labuan Pandan was ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Indrukwekkend, afwisselend en kleurrijk!"

Tabanan - Munduk - Ubud - Gili Meno - Sanur

Geke van der Weerd - 04-05-2016
We hebben tijdens onze afwisselende reis op Bali en de Gili's meerdere excursies gemaakt die de moeite waard waren. De fietstocht naar Tanah Lot met gids Gigi was erg leuk, je fietst dwars door het echte Bali. Ook de wandeling bij Munduk langs ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"De reis was tiptop geregeld en georganiseerd!"

Tabanan - Lombok - Tetebatu - Sembalun - Rinjani - Senaru - Gili Meno - Ubud - Munduk - Pemuteran

Martend van der Veen - 20-04-2016
De reis was tiptop geregeld en georganiseerd. We zouden dit vaker zo willen doen. Je wist precies waar je aan toe was. Wij vonden het ook verrassend dat de hotels vaak ook al op de hoogte waren wat we gingen doen. Ook erg fijn dat we op de eerste dag een boekje kregen met ons p...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Een heerlijk ontspannen reis die anders was dan een standaardreis"

Bali - Tabanan - Pemuteran - Flores - Labuanbajo-Komodo

Marja van de Braak - 30-12-2015
Wat is je eerste reactie als je denkt aan je vakantie? Hoe zou je je vakantie in een paar woorden of één zin omschrijven? Heerlijk ontspannen en anders dan standaard. Kun je ons iets vertellen over de accommodaties op deze reis? Wat v...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"We hebben een super vakantie gehad!"

Tabanan - Lovina - Ubud - Bukit Lawang - Tangkahan - Medan

Jeannet Janssen - 07-12-2015
Doordat het geen hoogseizoen was en er weinig toeristen waren, hebben we heel veel contact gehad met de lokale bevolking en dat was een ontzettend mooie ervaring. Wij zouden niet meer anders willen.   Ook de excursies waren erg leuk; deels omdat...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"We hebben optimaal kunnen genieten"

Sumatra - Bukit Lawang- orang oetans - Tangkahan - olifanten - Java- Yogyakarta - Borobudur - Malang - Sukamade - Ijen vulkaan- Bali -Pemuteran

Thomas Oosterhof - 30-10-2015
Dit was een gevarieerde, indrukwekkende reis Oerang oetang spotten op Sumatra: heel gaaf en bijzonder om de dieren in het echt, lees: niet in de dierentuin, te zien! Olifanten wassen op Sum...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Ontzettend veel gezien, ontzettend veel gedaan, alles top georganiseerd!"

Bukit Lawang - Tangkahan - Yogyakarta - Borobudur - Malang - Bromo - Kalibaru - Pemuteran - Lovina - Ubud - Tabanan

Bart de Jong - 05-10-2015
De organisatie van de reis was top geregeld! Chauffeurs stonden altijd stipt op tijd klaar. Alle hotels waren ook overal van op de hoogte. Als we één klein puntje moeten noemen: de ophaaltijd uit Lovina stond niet in het boekje, de receptie van...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een fantastische reis!"

Tabanan - Ubud - Lovina - Padangbai - Gili Meno - Sanur

Lichelle Van der Graaf - 05-10-2015
Wij hebben een fantastische reis gemaakt. Het eerste hotel in Tabanan vonden wij het mooist. Verder waren wij ruim tevreden over al onze andere accommodaties. Fietsen naar Tanah Lot vonden we leuk; het ligt in een erg mooie omgeving. ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Fantastisch!"

Tabanan - Pemuteran - Lovina - Sidemen - Amed - Gili Meno - Sanur

Claudia Evers - 05-10-2015
Wij vonden de organisatie van de reis super geregeld! Het hoogtepunt van de reis was voor ons duiken op Gili Meno! Op een tweede plaats komt het snorkelen op Menjangan Island   Wij vonden alle...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Prachtig en heerlijk!"

Tabanan - Pemuteran - Sidemen - Amed - Sanur

Taco de Groot - 25-09-2015
De variatie in de verschillende hotels was goed. Tabanan was een hele mooie start van de vakantie. Permuteran was qua oppervlakte groot, maar de huisjes waren mooi. Wel hadden we problemen met de airco en wifi, maar dit probeerde het hotel zeer pro-actief op te lossen. Het...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een onvergetelijk avontuur en een mooie huwelijksreis!"

Tabanan - Ubud - Pemuteran - Sanur

Diana Iepma - 15-09-2015
De mooiste excursies van onze reis vonden we het snorkelen bij Menjangan. Het is als een aquarium zoveel vissen en koraal. Ook de zonsopgang op de Mount Batur vonden we erg mooi. Het was de moeite waard om om 3 uur op te staan en de gids Eddy was geweldig!...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Een reis waarin vele dromen uit kwamen om nooit meer te vergeten!"

Tabanan - Pemuteran - Sanur - Gili Meno

Inge en Stefan - 14-09-2015
Het hotel in Tabanan was een super mooie plek om onze vakantie te beginnen; goed om tot rust te komen en te acclimatiseren. Vandaar uit door naar Permaturan; mooi aan het donkere strand met een groot zwembad. Vanuit daar door naar Sanur. Daar zaten wel kakkerlakken en we waren ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"De vriendelijke en ontspannende sfeer zorgt er gelijk voor dat je in vakantiestemming bent!"

Tabanan - Pemuteran - Munduk - Ubud - Gili Meno - Seminyak

Rosemarie van der Boon - 31-08-2015
Bali is een tropische bestemming waar bijzonder veel moois te ontdekken valt, de vriendelijke en ontspannende sfeer zorgt er gelijk voor dat je in vakantiestemming bent. De accommodaties waren allemaal goed. Wij vonden het vooral leuk dat het eer...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Wat ons het meest is bijgebleven zijn de vriendelijke mensen van Bali!"

Tabanan - Ubud - Pemuteran - Lovina - Munduk - Sidemen - Amed - Gili Trawangan - Sanur

Marije Boon-van der Kuij - 21-08-2015
Als ik met m'n gezin aan de vakantie op Bali en Gili van Footprint Travel denk, hebben we heel veel positieve herinneringen en veel mooie beelden en foto's, maar wat ons het meest is bijgebleven zijn de vriendelijke mensen. De accommodaties:...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"We hebben een geweldige vakantie gehad!"

Tabanan - Ubud - Pemuteran - Munduk - Sidemen - Amed

Marieke - 15-07-2015
We waren zeer te spreken over de goede organisatie. We vonden de hotels, stuk voor stuk, zeer prachtig. Ik denk dat we nog nooit in zulke prachtige hotels hebben verbleven! Echt uitmuntend vonden we ons verblijf in Munduk. We hadden een huisje met pracht...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Het was een fantastische en leerrijke reis, vol met leuke contacten met de plaatselijke bevolking!"

Yogyakarta - Borobudur - Sukuh - Tawanmangu - Malang - Bromo - Kalibaru - Tabanan - Ubud - Komodo - Komodo varaan - Labuan Bajo - Sanur

Christel Geens - 28-04-2015
De hotels waren, gezien de prijs van de reis, meer dan oké! We hebben eigenlijk maar twee mindere ervaringen gehad: in Tawanmangu, daar hadden we wel graag een ventilator gehad in plaats van een kapotte TV, en in Ubud was het beddengoed bij het inchecken niet verschoond en waren d...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Indrukwekkend om een schildpad haar eieren te zien leggen"

Tabanan - Tanah Lot - Pemuteran - Menjangan - Ijen - Sukamade - Kalibaru - Bromo - Malang - Wonosari - Solo - Salatiga - Dieng Plateau - Semarang - Yogyakarta

Rens en Anita - 11-02-2015
We hebben een fijne vakantie gehad: veel gezien en beleefd en leuke, plezierige contacten opgedaan. We geven de reis dan ook een 8 en zullen Footprint zeker aanraden aan anderen (dit hebben we al gedaan). Wat de accommodaties betreft was er een prim...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Nieuwe reizigers zouden Bali absoluut op deze manier moeten ontdekken!"

Tabanan - Tanah Lot - Ubud - Pemuteran - Munduk - Lovina - Sidemen - Sanur

Lenneke en Jolanda - 14-10-2014
Onze vakantie was in één woord: Fantastisch! We geven de reis een 10 en gaan Footprint Travel zeker aanbevelen.   De accommodaties waren top! We hadden in overleg met Footprint Travel zelf wel wat upgrades h...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Java en Bali waren voor ons één groot avontuur!"

Yogyakarta - Dieng plateau - Prambanan - Borobudur - Sukuh - Malang - Bromo - Kalibaru - Sukamade - Ijen - Pemuteran - Ubud

Kitty en René - 14-10-2014
De variatie in accommodaties was ontzettend groot, van eenvoudig tot super-de-luxe. Rumah Senang in Kalibaru was onze grote favoriet: de rust, de omgeving, de verzorgdheid, de vriendelijkheid en niet te vergeten het heerlijke eten. ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"De ideale honeymoon!"

Tabanan - Ubud - Sidemen - Amed - Gili Trawangan - Sanur

Marloes en Rick - 27-08-2014
Fantastisch. De ideale honeymoon. Het overtrof onze verwachtingen; een 10!   De hotels waren allemaal mooi. Het hotel in Tabanan sprong eruit qua grootte, kleinschaligheid, tuin, en restaurant. Echt een droomlokatie die z...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Zoveel verschillende dingen gedaan!"

Borobudur - Prambanan - Yogyakarta - Ramayana - Solo - Sukuh - Malang - Bromo - Kalibaru - Pemuteran - Tabanan - Munduk - Sidemen - Amed - Sanur

Jan en Marjan Spaans - 27-08-2014
Het was een bijzondere reis waarin we nog nooit zo veel verschillende dingen hebben gedaan. Prima georganiseerd met de vrijheid om met de chauffeurs naar eigen inzicht nog dingen te bezoeken.   Het was voor ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Stapels indrukken op gedaan!"

Jakarta - Bogor - Bandung - Yogyakarta - Borobudur - Prambanan - Tabanan - Sidemen - Amed - Gili Meno - Senggigi

Hermine, Robert en de hele familie - 13-08-2014
We hebben de foto’s nodig om alle ervaringen te kunnen reproduceren, maar het allerleukste van de reis vonden we het hebben van contact met de bevolking. Dit kon goed vanuit Happy Valley; dit hotel lag op een erg leuke locatie. ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Een fantastische huwelijksreis!"

Yogyakarta - Borobudur - Sukuh - Solo - Malang - Bromo - Kalibaru - Ijen - Gili Trawangan - Tabanan

Tom en Chrislene - 28-07-2014
Het was een fantastische huwelijksreis met heel veel hoogtepunten en een heel afwisselend programma.    Er waren meerdere hoogtepunten, maar voor ons sprong de culinaire excursie eruit waarop we achter...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Je komt tijd te kort!"

Indonesië reizen - Java - Bali - Ubud - Lovina - Yogyakarta - Bromovulkaan - Malang - Borobudur - Sukuh - Prambanan

Henk Muijen en Jacqueline Stigter - 19-06-2014
Onze reis naar Indonesië geven we wel een 8,5 of zelfs een 9. De rondleiding in Bandung was geweldig! De wandeling bij Sukuh en het bezoek van de tempels was ook prachtig. De culinaire...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Wij hebben ons tijdens de gehele reis nergens druk om hoeven te maken."

Bali-Tabanan-fietstocht Tanah Lot-Sidemen-rijstvelden-Amed-snorkelen-Munduk-Gili Meno-Sanur

Kevin en Patricia van Nieuwenburg - 03-06-2014
We hebben enorm genoten van onze Bali reis; wat een geweldige reis we hebben nergens over na hoeven denken, alles was tip top geregeld. We geven de reis een 9 en gaan Footprint Travel zek...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een fantastische Bali ervaring!"

Bali reizen - Tabanan - Pemuteran - Lovina - Ubud - Seminyak - vakantie Bali

Helene en Ger van Riemsdijk Schouten. - 14-12-2013
Graag willen we jullie via deze weg laten weten hoezeer wij hebben genoten van onze reis naar Bali. Alles was perfect door jullie georganiseerd. De bouwstenen waren perfect op elkaar afgestemd en het contact met Jacqueline was uitstekend. De ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een aaneenschakeling van bijzondere momenten en contacten!"

Indonesie reizen - Java - Borobodur - Yogyakarta - Bromo - Ijen - Bali - Ubud - Tabanan

Bianca Moor en Patrick Dop - 31-10-2013
Als we terugdenken aan onze vakantie, verschijnt er gelijk een brede glimlach op ons gezicht. De vakantie was indrukwekkend  en fantastisch. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Gaan we Footprint Travel aanraden? Zeker weten!!   De organisatie...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Mooie afwisseling van natuur, cultuur en relaxen!"

Indonesie reizen - Orang oetans Bukit Lawang - Olifanten Tangkahan - Tobameer - Borobodur - Bromo - Kalibaru - Pemuteran - Tabanan

Maayke Theeboom en Rolf van der Kleij - 01-10-2013
Geweldige vakantie gehad. Veel gezien en veel gedaan. Mooie afwisseling van natuur, cultuur en relaxen: 8. We gaan Footprint Travel aanraden aan vrienden en familie.   Goede variatie in accommodatie. De eerste twee accomm...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Onze hoogtepunten: Kookles en Dolfijnexcursie"

Bali reizen - Tabanan - Munduk - Sidemen - Amed - Ubud - Sanur

André en Claudia - 26-09-2013
We willen jullie laten weten dat wij heel tevreden zijn over hoe de reis geregeld was door jullie, zowel in Nederland als in Indonesië. Hotels waren prima en ook de transfers en excursies die wij hadden geboekt waren prima geregeld. Met name de kookles (Sidemen) en de...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Onderdompelen in de Balinese cultuur"

Indonesie reizen - Bali - Ubud - Pemuteran - Munduk - Lovina - Sidemen - Amed - Sanur

Henriette van der Velden en Ria Bongaertz - 19-09-2013
Onze Bali reis was in 1 zin: fantastisch, cultureel, ontspannen, leerzaam en warm: een 9. Ik raad Footprint Travel zeker aan bij vrienden en familie.   De aankomst in Ubud was heerlijk. We hadden wat anders verwacht als men het heeft over...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Onze huwelijksreis was een droomreis!"

Indonesie reizen - huwelijksreis - Bukit Lawang - Tangkahan - Tobameer - Jakarta - Bogor - Bandung - Borobodur - Yogyakarta - Bromo - Bali - Tabanan - Sanur

Jeroen en Marije Vonk - 19-08-2013
Absoluut een droomreis! Een dikke 9! We gaan Footprint Travel absoluut aanraden aan vrienden en familie! De accommodaties waren allemaal netjes en goed verzorgd. Vooral de eenvoudige accommodaties in de jungle (Bukit Lawang en Tangkahan) en de hele luxe op Bali (Tabanan) waren ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Iedere plaats op onze Bali reis had wel iets bijzonders."

Bali reizen - Tabanan - Munduk - Lovina - Sidemen - Amed - Ubud - Sanur

Mariska en Erwin - 07-07-2013
Onze Bali vakantie was uit de kunst. Zeer indrukwekkend, we hebben wel 1400 foto’s genomen. We kwamen echt voor onze rust. Het ene hotel is misschien luxer dan het andere, maar wat ons opviel, ten opzicht van bijvoorbeeld een vorige vakantie in Griekenlan...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Veel plekjes gezien op Java en Bali waar de meeste mensen niet komen!"

Indonesie reizen - Yogyakarta - Bromo - Ijen - Pemuteran - Munduk - Tabanan - Ubud - Gili Meno - Sanur

Niels van den Broek en Flore Kruiswijk - 26-06-2013
De reis over Java en Bali is ons heel goed bevallen. We hadden het zelf samengesteld met de bouwstenen, extensies en excursies. We hebben veel gezien op plaatsen waar de meeste mensen niet komen. Dat vonden we een groot pluspunt. Ook waren we h...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Heel bijzonder om dit als buitenstaander mee te mogen maken!"

Indonesie reizen - Java - Jakarta - Bogor - Bandung - Yogyakarta - Borobodur - Tabanan - Ubud - Sanur - Bali

Marjan de Mol en Hilde van Kruiningen - 19-05-2013
We hebben een geweldige reis gehad. We vonden het fijn dat er een programma was en we tegelijkertijd toch zelf vrijheid hadden om in overleg met de chauffeur dingen af te spreken. De chauffeurs waren vriendelijk en geïnteresseerd en alt...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Bali: onze mooiste reis ooit gemaakt!"

Bali reizen: Sanur - Zwemmen dolfijnen - Lovina - Tabanan - Ubud - Eten bidden en beminnen

Ann, Philine (21), Charline (19) en Roxanne (17) - 13-04-2013
Onze Bali vakantie was echt super. Alles was ongelofelijk goed geregeld. Ik zou álles aanraden aan iedereen. Er is niets wat ik niet zó over zou doen. Als ik morgen op het vliegtuig kon stappen, deed ik het direct. Voor mijn kinderen was dit een totaal andere vakantie dan z...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Met de bouwstenen konden we onze perfecte Indonesie reis samenstellen."

Indonesie reizen - Sumatra - Java - Bali - Bukit Lawang - Tobameer - Yogyakarta - Dieng - Tabanan - Ubud - Gili Meno

Lisanne en René - 27-11-2012
We hebben een hele goede Indonesië reis gehad, alles was goed geregeld. Sumatra vonden we helemaal fantastisch. Het verblijf in de jungle bij Bukit Lawang en Tangkahan was erg aangenaam. Daarna was het heerlijk om warm water te hebb...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Mooi om het dagelijks leven op Bali te fotograferen"

Bali vakantie - Tabanan - Ubud - Munduk - Lovina - Sidemen - Amed - Gili Meno - Sanur

Bibi Veth en Jasper van der Meij - 12-10-2012
Dit was de eerste keer dat we op vakantie gingen naar een  tropisch land. Daarom wilden we makkelijk starten en alles van te voren geregeld hebben. In het begin was het wel even wennen: de cultuur, de andere manier van leven of eten  en vooral de vele insecten.  Maar alles...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Heerlijk om alles van te voren geregeld te hebben op onze huwelijksreis Bali."

Huwelijksreis Bali - Sanur - Pemuteran - Munduk - Padanbai - Gili Meno

Susanne en Danny - 28-08-2012
Onze huwelijksreis naar Bali was super! Lekker weer en Bali was erg leuk en romantisch. Het was heerlijk om alles van te voren geregeld te hebben. Onderweg kwamen we reizigers tegen die ter plekke alles zelf regelden, maar wij hadden eigenlijk niet het idee dat wij zoveel duurder uit war...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"We hadden zoveel contact met de lokale bevolking op onze Indonesie reis!"

Indonesië rondreis - Wandelen Lombok - West Bali - Ubud - Pemuteran - Munduk - Lovina - Sidemen - Amed - Sanur

José en Richard Pol - 16-08-2012
We hebben het geweldig gehad! Deze manier van reizen in Indonesië is ons heel goed bevallen, we zijn helemaal enthousiast. We hebben zó veel gezien en veel meegemaakt. De chauffeurs waren allemaal op tijd, de gidsen geweldig en we hebben veel van hen geleerd. Ook de afwisseli...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Bijzonder om als enige toerist tussen de Balinezen een ceremonie mee te maken!"

Huwelijksreis Bali - Ubud - Pemuteran - Munduk - Tabanan - Fietsen Tanah Lot - Bali Excursies

Stefanie en Martijn Nelissen - 24-11-2011
De vakantie (onze huwelijksreis) was helemaal top! Wij boeken zelden zo'n georganiseerde vakantie, maar dat was na de drukte van ons huwelijk wel heel lekker.   In Ubud hebben we de Excursie Dagtoer in de omgeving gedaan. Little Wayan heeft ons helemaal bijg...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Zorgeloos op vakantie"

Rondreis Indonesië op maat - Bali - Tabanan - Pemuteran - Ubud - Sulawesi - Duiken Bunaken

Patrick en Ria de Graaf - 18-10-2011
Wat hebben wij een heerlijke vakantie achter de rug. Met spijt in het hart gisteren afscheid genomen van een prachtig land, heerlijke temperaturen en ontzettend lieve mensen. Alles was top geregeld en daardoor een vakantie zonder reisstress gehad: heerlijk en net wat wij nodig hadden. Alle acco...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Paradijselijk eiland met prachtige natuur"

Indonesie rondreis op maat - Lombok - Bali - Tabanan - Lovina - Ubud - Sidemen - Tetebatu - Senaru - Gili Air

Jan en Truus Nooijen - 12-08-2011
Wij hebben Bali ervaren als een paradijselijk eiland met zijn prachtige natuur en zijn vriendelijke en toegankelijke bevolking. Het reizen met lokale chauffeurs gaf  veel inzicht in hun leefwijze. Alle transfers sloten goed op elkaar aan, we hoefden nooit te wachten.  ...
Verder lezen
Bali reizen: Romantiek en rust in West Bali
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie