Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sanur is een relaxte strandplaats dicht bij het vliegveld van Bali. Acclimatiseren op de heenreis of souvenir shoppen op de terugreis:deze bouwsteen is ideaal om je Bali vakantie mee te beginnen of te eindigen.
Hoogtepunten

Fijn begin- of eindpunt van je reis

Relaxed strandleven

Souvenirs shoppen

€ 127,- p.p. Prijs bij 2 personen 3-4 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Bali reizen: Strandleven in Sanur
8,9

Beoordeling van deze reis:
8,9/10 - 159 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (159)
Reisschema
Dag 1: Aankomst Sanur
Dag 2: Sanur
Dag 3: Vertrek Sanur
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
In Sanur hebben we verschillende gezellige hotelletjes, met een mooie tuin met zwembad. De hotels liggen dichtbij strand, gezellige restaurants en leuke shops. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en in elke prijsklasse is iets leuks te vinden. De pakketten hieronder gaan uit van een middenklasse hotel. Heb je andere ideeën, laat het ons weten, we kennen ook leuke guesthouses en juist luxe hotels. Hoewel er veel hotels zijn in Sanur, zitten ze in het hoogseizoen snel vol. In overleg met jou zoeken we dan een ander hotel, dit kan duurder of juist goedkoper zijn. Hoe eerder je boekt, hoe beter het is.

Vervoer:
Gebruik je deze bouwsteen als je aankomt, dan staat de chauffeur met een bordje met je naam klaar  op het vliegveld om je rechtstreeks naar je hotel te brengen. Een relaxed begin van je vakantie.

Gebruik je deze bouwsteen juist als afsluiter, dan brengt een auto met Engelssprekende chauffeur je van bijvoorbeeld Pemuteran, Lovina of Oost Bali via leuke stops naar Sanur. Je maakt van je transport dag, dus een leuke excursiedag om veel van Bali te zien.   

Prijzen
Bali reizen: Strandleven in Sanur
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
vanaf vliegveld€ 251,- p.p.€ 127,- p.p.€ 117,- p.p.€ 125,- p.p.€ 120,- p.p.€ 121,- p.p.
vanaf Ubud/Amed/Sidemen€ 358,- p.p.€ 180,- p.p.€ 153,- p.p.€ 159,- p.p.€ 149,- p.p.€ 146,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
vanaf vliegveld€ 251,- p.p.€ 127,- p.p.€ 117,- p.p.
vanaf Ubud/Amed/Sidemen€ 358,- p.p.€ 180,- p.p.€ 153,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
vanaf vliegveld€ 125,- p.p.€ 120,- p.p.€ 121,- p.p.
vanaf Ubud/Amed/Sidemen€ 159,- p.p.€ 149,- p.p.€ 146,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Extensies
Extensie 1: Extra vrije dag in Sanur
Voor je het weet zit je reis er op, geniet dus een extra dagje van het relaxte leven op de heerlijke stranden van Sanur. 

Dag 3: Extra vrije dag in SanurExtra vrije dag in Sanur
Een extra dag om nog van alles te ondernemen of juist erg lui te zijn. Tip: ga eens kijken op de avondmarkt (night market).

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra vrije dag in Sanur:
Dag 1: Aankomst Sanur
Dag 2: Sanur
Dag 3: Sanur, extra vrije dag
Dag 4: Vertrek Sanur

Extensie 1: Extra vrije dag in Sanur
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 114,- p.p.€ 58,- p.p.€ 54,- p.p.€ 58,- p.p.€ 58,- p.p.€ 58,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 114,- p.p.€ 58,- p.p.€ 54,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 58,- p.p.€ 58,- p.p.€ 58,- p.p.
Inclusief:
  • 1 overnachting met ontbijt

Exclusief:
  • Overige maaltijden
  • Fooien
  • Geen vervoer

Excursies
Van dag tot dag
Impressie
Indonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Strandleven van SanurIndonesië reizen - Bali - Surfen in de buurt van SanurIndonesië reizen - Bali - Surfen in de buurt van SanurIndonesië reizen - Bali - Strandleven van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Surfen in de buurt van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van SanurIndonesië reizen - Bali - Relaxen op het strand van Sanur
Reacties van reizigers (159)
 

Blogs over Indonesië


Sluiten