Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Deze off the beaten track reis brengt je naar de Dayak van Borneo. Laat je camera klikken op de kleurrijke drijvende markt bij Banjarmasin. Maak een boottocht door de kanalen van Banjarmasin en zie hoe mensen leven aan de rivier. Bezoek de diamantmijnen bij Martapura. Bezoek de cowboys met hun zwemmende waterbuffels. Maak een trekking in Loksado en zak per bamboevlot de rivier af.
Hoogtepunten

Kanaal tocht Banjarmasin

Drijvende markt

Trekking Loksado

Zwemmende waterbuffels

Op bamboevlot rivier afzakken

€ 657,- p.p. Prijs bij 2 personen 6 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Kalimantan reizen: Boottochten Banjarmasin en trekking Loksado
8,9

Beoordeling van deze reis:
8,9/10 - 11 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (11)
Reisschema
Dag 1: aankomst Banjarmasin, kanalenboottocht
Dag 2: Banjarmasin, drijvende markt, wandeling dorp, lokale lunch
Dag 3: Banjarmasin - Loksado, diamantmijn, moskee, boottocht waterbuffels, diner
Dag 4: Loksado, trekking, picknick lunch, diner
Dag 5: Loksado - Banjarmasin, bamboe vlot
Dag 6: Vertrek Banjarmasin
Kaart reis
Hotel & Vervoer
In Banjarmasin slaap je in een goed hotel, gelegen aan de rivier. Je kamer heeft airconditioning, en een westerse badkamer met warm water. Er is een restaurant waar ook het ontbijt wordt geserveerd. Er zijn hier nauwelijks toeristen, dus het hotel is meer op de zakelijke reiziger gericht.
 
In Loksado slaap je in een heel eenvoudig guesthouse. Het ligt prachtig in de natuur, maar verwacht eenvoudige faciliteiten, want er komt hier maar een enkele westerse toerist. Het is een goede uitvalsbasis voor een softtrekking in de omgeving van Loksado. De Engelssprekende gids zal zorgen dat er voor je wordt gekookt. Een deel van de inkopen zal hij al in Banjarmasin doen, omdat dit in het dorp niet te krijgen is. Volg je een dieet, bespreek dit tijdig met hem en leg precies uit wat het inhoud. Veel Indonesiërs beschouwen kip niet als vlees bijvoorbeeld en eten zonder suiker is ook tamelijk ondenkbaar.
 
Vervoer:
Vanaf het vliegveld word je opgehaald en naar je hotel gebracht. Voor de transfers (aankomst en vertrek vliegveld, rit naar diamantmijnen en naar Loksado en terug) heb je een auto met chauffeur ter beschikking die je naar je bestemming brengt.
Prijzen
Kalimantan reizen: Boottochten Banjarmasin en trekking Loksado
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 1.287,- p.p.€ 657,- p.p.€ 526,- p.p.€ 514,- p.p.€ 502,- p.p.€ 466,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 1.287,- p.p.€ 657,- p.p.€ 526,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 514,- p.p.€ 502,- p.p.€ 466,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Opmerkingen:
Extra binnenlandse vluchten (Lion Air/Batik Air): Jakarta - Banjarmasin (enkele reis) vv: €155,- per persoon  Banjarmasin - Pangkalanbun (enkele reis): € 230,- per persoon (via Java) Prijzen zijn incl. 20 kilo bagage  
Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie

Kalimantan: eiland van de jungle
3 Op Reis naar Kalimantan met Footprint TravelIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Drijvende markt in de buurt van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Drijvende markt in de buurt van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Drijvende markt in de buurt van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Drijvende markt in de buurt van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Met de boot door de kanalen van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Met de boot door de kanalen van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Met de boot door de kanalen van BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Wandeling in LoksadoIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Wandeling in LoksadoIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Wandeling in LoksadoIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Wandeling in LoksadoIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Wandeling in LoksadoIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Op een bamboe vlot de Amanditrivier afIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Diamantmijnen van PumpungIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Huizen van de cowboys in kano's in de buurt van BabririkIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Huizen van de cowboys in kano's in de buurt van BabririkIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Zwemmende waterbuffelsIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Zwemmende waterbuffelsIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Zonsondergang bi het moeras in de buurt van Babirik
Reacties van reizigers (11)
 

Blogs over Indonesië


Sluiten