Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Deze off the beaten track reis brengt je naar de jungle van Borneo. Spot de zeldzame orang-oetans en proboscis apen tijdens de driedaagse boottocht door Nationaal Park Tanjung Puting in Kalimantan. Laat je onder een klamboe in slaap wiegen bij oerwoudgeluiden.
Hoogtepunten

3 dagen boottocht Tanjung Puting

Orang-oetans spotten Camp Leaky

Zeldzame Proboscis aap

Maaltijden inclusief

€ 530,- p.p. Prijs bij 2 personen 4 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Kalimantan reizen: Orang-oetan boottocht in Tanjung Puting
8,8

Beoordeling van deze reis:
8,8/10 - 18 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (18)
Reisschema
Dag 1: Pangkalanbun - Tanjung Puting, transfer vliegveld, start bootsafari
Dag 2: Tanjung Puting, boottocht, bezoek orang-oetan posten
Dag 3: Tanjung Puting, boottocht, bezoek orang-oetan posten
Dag 4: Tanjung Puting - Pangkalanbun, transfer vliegveld
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accomodatie:
 
In Tanjung Puting verblijf je op een houten boot. Uiteraard is het verblijf uiterst simpel, maar je wordt heel goed verzorgd door de boot bemanning. Er is een Engelssprekende gids en een kok. Er wordt voor je gekookt en er is een tafel waar je aan kan eten. Een toilethokje is aanwezig, met een toilet en een douche (rivierwater). 's Nachts maakt de bemanning een lekker bedje voor je op onder een klamboe en het dekzeil. Een knus bedje, door de klamboe heb je geen last van insecten, en door het dekzeil heb je privacy. De bemanning slaapt benedendeks.
 
Na 2 nachten op de boot, slaap je de laatste nacht in het park in de Rimba Lodge. De kamer heeft airconditioning en warm water douche. Je maaltijden gebruik je nog steeds aan boord, de boot ligt aan de steiger.
 
Vervoer:
Van en naar het vliegveld van Pangkalanbun staat een auto klaar voor een direct transfer. Drie dagen verblijf je op een boot, die dienst doet als hotel en restaurant. Op de boot zijn een Engelssprekende gids en kok aanwezig.
 
Prijzen
Kalimantan reizen: Orang-oetan boottocht in Tanjung Puting
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 1.009,- p.p.€ 530,- p.p.€ 385,- p.p.€ 357,- p.p.€ 355,- p.p.€ 323,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 1.009,- p.p.€ 530,- p.p.€ 385,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 357,- p.p.€ 355,- p.p.€ 323,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de zomer (juli/augustus/september), rond de feestdagen (van 15 december t/m 15 januari) en het Suikerfeest berekenen we een hoogseizoentoeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Opmerkingen:
Extra: Prijs binnenlandse vluchten  Binnenlandse vlucht Jakarta - Pangkalanbun   Binnenlandse vlucht Pangkalanbun - Banjarmasin, via Java € 230
     
Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie

Kalimantan: eiland van de jungleIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Orang-oetans in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Varen met een klotok door Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Varen met een klotok door Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Neusaap in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Neusaap in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Neusaap in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Neusaap in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Varen met een klotok door Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Varen met een klotok door Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Neushoornvogels in Tajung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Flora Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Vissen op de Klotok in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Varen met een klotok door Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Flora Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Flora Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Rimba LodgeIndonesië reizen - Kalimantan (Borneo) - Rimba Lodge
Reacties van reizigers (18)
 

Blogs over Indonesië


Sluiten