Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Lynn en Micah - 30-07-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een fantastische vakantie gehad in Indonesië en zijn ontzetten blij dat we Footprint Travel hebben verkozen boven de 'bustour' die we eerder in gedachte hadden. We keken dan ook opgelucht naar elkaar als we een drukke bus zagen langskomen waar 30 toeristen uit stapten. Bijna de hele vakantie is vlekkeloos verlopen en het gevoel van avontuur bleef er toch nog in.

De hoogtepunten voor ons waren het beklimmen van de Bromo en de culinaire trip in Yogjakarta op Java, alsmede het snorkelen op Bali. Deze snorkeltrip naar Menjangen eiland bij Pemuteran in Noord-Bali was erg mooi. 

De enige minpunten waren de waterval excursie en plantage Kaliklatak. De waterval omdat deze excursie een beetje kort was en de waterval niet heel bijzonder. Kaliklatak omdat dit uiteindelijk een overbodige tussenstop voor ons was, herhaling van de dingen die we al gezien hadden (plantage en vulkaan). De gidsen daar waren overigens ook niet erg enerverend, wat een groot contrast was met alle andere gidsen! 

Nogmaals bedankt voor alles, en we zullen zeker overwegen om nog een keer met Footprint Travel op vakantie te gaan! 


Indonesië reizen - Prambanan tempel by Night! Yogyakarta, Java, Indonesie.Indonesië reizen - In een jeep door de Bromo vlakte rijden. Java, Indonesie.