Eggie en Nelleke - 03-07-2014
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


We hebben een heerlijke reis gehad, in een indrukwekkend land.
 
Prachtige dingen gezien en gedaan : de culinaire tocht met de studenten op de scooters in Yogyakarta was erg leuk. De excursies door de rijstvelden vonden we schitterend. Eerst die op Sulawesi bij Maros; heel erg mooi en een fijn ontvangst bij de lokale mensen. En later bij Tetebatu op Lombok. Op Lombok vonden we de excursie met de vrouwelijke gids door de Sasak-kampung erg mooi. Haar verhaal was ook indrukwekkend.
Maar eigenlijk zouden we alles wat gedaan en gezien hebben aanraden.
 
Wat betreft de accommodaties was alles prima, op eentje na, maar dat was ook een vervangende omdat de andere gerenoveerd werd. In Tetebatu op Lombok vonden we het hotelletje heel erg leuk.
 
Alles maar dan ook alles was perfect geregeld. De uitgebreide informatie die we hebben gekregen, heeft ons goed geholpen, zodat we beter wisten wat de mensen van in Indonesië van je verwachten. De gidsen en chauffeurs waren heel aardig en behulpzaam, regelden vele dingen voor ons en gaven ons tips. We hebben gelukkig geen gekke dingen meegemaakt en geen pech gehad, maar ik weet zeker dat we dan een beroep op hen konden doen.
Maar niet alleen tijdens de reis een compliment. Ook vooraf, vanaf het moment dat wij een mail hebben verstuurd naar jullie is er veel duidelijke informatie gegeven. Voor Footprint een dikke 10.