Familie de Wit - 12-08-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Een hele mooie, bijzondere ervaring, Bali is ontzettend mooi, qua natuur en ook cultuur.

We maakten de rondreis : Bali, van de gebaande paden. We hadden de rondreis iets aangepast naar onze eigen wensen. Alles was perfect geregeld. We kregen een duidelijk draaiboek bij aankomst en alles verliep volgens schema. We hebben ontzettend genoten. De mensen op Bali zijn zo aardig een gastvrij. Door te wandelen en te fietsen met een gids kom je veel te weten over het land en de manier waarop de mensen leven. We mochten zelfs ook bij de mensen thuis een kijkje nemen. Verschillende tempels gezien en een hele mooie natuur. Ook het snorkelen en raften vonden we een hele belevenis. Mooie combinatie van Cultuur, Actief bezig zijn, lekker relaxen op de resorts en heerlijk eten! Super bedankt voor de organisatie!

Organisatie en accommodaties
We vonden de accommodaties stuk voor stuk erg mooi. Het was iedere keer weer een verrassing waar we nu weer naartoe gebracht werden en iedere keer hadden we weer een "Wow" moment. De organisatie was perfect! De auto's kwamen goed op tijd en de chauffeurs/gidsen spaken over het algemeen goed engels. Alles liep super goed! Ook heel fijn dat de mensen zo vriendelijk en gastvrij zijn. En ze hebben alle tijd. Heel relaxed.

De excursies
De excursies die we het mooiste vonden waren:
- de bike trip vanaf Mount Batur. Je ziet heel veel en krijgt gelijk heel veel informatie over bali, over hoe de mensen daar leven.
- de wandel excursie in Munduk. Prachtig, die natuur, zoveel verschillende fruit- en kruiden bomem en ook schitterende watervallen
- Het raften in Sideman. Echt heel mooi en avontuurlijk.
- Maar ook de snorkelexcursie waren prachtig, je zwemt gewoon in een aquarium! Heel mooi en goede begeleiding.


 

Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -