Eline Schokker - 28-09-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze reis was chill, Veel gezien en gedaan, cultuur en natuur maar ook strand. Goede combinatie tussen dingen doen en relaxen.

Alles was top geregeld. Alleen de zonsopgang bij de Bromo  ging mis maar de lokale vertegenwoordiger heeft het wel netjes opgelost.
 
Aanraders zijn: 
De zonsopgang op de Borobudur is een mooie opening van de vakantie. Je ziet de zon achter de bergen opkomen en ook de veranderlijke lichtval op de tempel is erg mooi.
Het is zeker de moeite waard om een keertje Kopi Luwak te drinken bij een van de tentjes die dit aanbieden.
Een bezoek aan de vulkaan Bromo vergeet je ook nooit meer. Het geluid gaat dwars door je heen en doet je echt wat.
Zeker gaan snorkelen bij Gili Meno, je komt er grote zeeschildpadden tegen die met je mee zwemmen en je gewoon kunt aanraken!
Het Monkey Forest in Ubud is ook heel leuk. Grote en kleine apen die je overal tegenkomt en soms zelfs op je gaan zitten.
De wandelingen door de rijstvelden en door de dorpjes zijn ook erg leuk. Onze chauffeur was ook heel relaxed en vertelde veel over het leven in Indonesië. Hij stopte ook diverse keren om dingen te laten zien dus we hebben ook nog een veel geleerd.
 


Indonesië reizen - De Borobudur bij YogyakartaIndonesië reizen - De Hindoeistische Prambana-tempelIndonesië reizen - Wandelen bij SukuhIndonesië reizen - De zandzee bij de BromoIndonesië reizen - Bij de BromoIndonesië reizen - De rokende vulkaan de BromoIndonesië reizen - De witte stranden van Gili MenoIndonesië reizen - Vakantie op Gili MenoIndonesië reizen - Bootjes voor een snorkeltocht op Gili MenoIndonesië reizen - Boedhistische tempel op BaliIndonesië reizen - Hotel op BaliIndonesië reizen - Rijstvelden op Centraal-BaliIndonesië reizen - Rijstvelden op Bali