Marja en Otto - 18-06-2015
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


We hebben een geweldige vakantie gehad, waarin we heel veel mooie en indrukwekkende plekken hebben gezien en veel leuke dingen hebben ondernomen.
 
Van alle excursies hebben we genoten. De leukste zijn toch wel de plaatselijke trips, want je komt meer in contact met de lokale bevolking.
Tana Toraja in Sulawesi is geweldig mooi. Niet alleen wat natuur betreft, maar ook de cultuur. Het hoogtepunt voor ons was, dat we een begrafenisceremonie hebben bijgewoond. Dit vonden wij heel indrukwekkend. Daarnaast was het bezoek aan het Nationaal Park in Tangkoko heel erg leuk. Verder is het eiland Bunaken een geweldige duiklokatie.
 
We hadden goede accommodaties en het personeel was overal even vriendelijk. Het resort in Pullisan was leuk door zijn eenvoud. Daarentegen was het ook wel fijn om de vakantie af te sluiten in het luxere Respati hotel in Sanur.
Juist die variatie in de accommodaties maakt het leuk.
 
De organisatie kan niet beter. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Overal waar we kwamen werden we opgewacht, de chauffeurs en gidsen waren heel goed en vreselijk aardig. Wanneer je bepaalde wensen had, werd daar gehoor aan gegeven.
Wij vonden het heel fijn dat we een telefoonnummer van Jacqueline (aanspreekpunt ter plaatse) hadden gekregen. Wij hebben haar nooit hoeven bellen i.v.m. problemen, maar het is een fijn idee dat je weet bij wie je terecht kan in geval van nood. Het was trouwens heel leuk dat zij tussendoor een sms stuurde om te vragen hoe het ging.
Wij willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van onze reis. Het was geweldig; we geven deze reis dan ook een 10 en raden Footprint Travel zeer zeker aan anderen aan.