Peter - 21-08-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het hotelletje in Sengkang was prima en boven verwachting.
Helaas viel de accommodatie in Rantepao wat tegen, weinig luxe. Heeft haar beste dagen gehad, maar het heeft wel iets authentieks, goede bedden en een zitje. Gelukkig hadden we kamers aan de goede kant en achterin, anders waren we gaan verkassen.
De accommodatie aan de zuidkant van het Posomeer was echt authentiek en prima gelegen aan het strand. Lekker gegeten en goed ontvangen. Het guesthouse aan de noordzijde is fantastisch; een unieke plek. Island retreat Togian island bomba is geweldig maar de eigenaar was er zelf niet. Een duiker die daar dat seizoen lessen gaf, regelde een en ander. Maar in vier dagen geen andere handdoeken of zo. Het hotel in Ampana was boven verwachting veel beter dan verondersteld. alleen echt geen ontbijt voor 0630 uur wat ze ook beloven. Tenslotte was het laatste hotel in Palu goed.

De gidsen in Maros en bij het Posomeer waren prima. Degene die ons heeft rondgeleid bij het Tempemeer heeft geen indruk achter gelaten... maar geen klachten.
En onze gids in Rantepao vergeten we niet: zij is in twee dagen een vriendin geworden, ze heeft zelfs bananen gebakken voor onze vertrekdagen. Ze regelde van alles . Top gids!
De chauffeurs die ons gereden hebben, waren allemaal prima.

Wat je op Sulawesi niet mag missen: alle dagen en alle activiteiten, Daar valt niet iets uit weg te halen in die zin dat iets veel beter is. Het totaalpakket was goed, zoals dat was samen gesteld.
 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel