Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Maurits Bos en Iris Hilderink - 17-04-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een fantastische reis door Sulawesi gehad. We denken er nog veel aan terug. Niet alleen is het makkelijk dat jullie de reis regelen, jullie zorgen ook voor bijzondere momenten en plekjes. We hadden echt contact met de locals, doordat we bij mensen thuis gingen eten bijvoorbeeld. Daarbij zijn de verschillende lokale gidsen heel aardig en weten ze veel. In relatief korte tijd zie je veel en kom je veel te weten.  Je komt op deze manier veel verder dan wanneer je het zelf zou proberen te regelen.
 
De natuur in Sulawesi is prachtig. Een hoogtepunt voor ons was het Tempemeer. Dat staat in geen enkel boekje, maar het was voor ons een van de mooiste dingen die we hebben gezien. Dat zijn leuke verrassingen. Tuurlijk, het is best een budget wat je vrij moet maken. Maar daar krijg je veel voor terug, dus het is het geld meer dan waard. Als part-time fotograaf kon Maurits zijn hart ophalen op deze reis!
 
Fotos: Maurits Bos


Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -