Nicole van Dorsten - 19-08-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben met ons gezin met drie volwassen kinderen van 18, 20 en 22 jaar een prachtige reis gemaakt door Java en Bali. We hebben de reis samen met Footprint Travel samengesteld om in ieders behoeften te voorzien. Actie en ontspanning. De variatie was perfect en de organisatie was goed.
De hotels waren prima, de één wat eenvoudiger dan de ander. Het hotel, een upgrade, in Malang sprong er uit voor ons, prachtig hotel. De chauffeurs en gidsen waren allemaal op tijd en goed geïnformeerd en flexibel.
 
We begonnen met de prachtige zonsopkomst bij de Borobudur; echt een aanrader om op het terrein te slapen. De culinaire scootertrip met studenten door Yogyakarta is echt leuk.
Daarna door naar de Bromo. Een dagje rust in Kalibaru is zeker aan te raden na al het rijden.
Het noorden van Bali is prachtig en nog redelijk rustig. Onderweg naar Ubud prachtige plekjes gezien. In Ubud hebben we nog een leuke kookles gevolgd, ook een echte aanrader.
De wandelingen bij Sukuh, Ceto en Sidemen waren erg mooi en we hadden iedere keer een leuke gids. 
We eindigden in het drukke Seminyak. De kids hebben daar hun hart kunnen ophalen door zelf met scootertjes rond te rijden en het "nachtleven" geproefd.
 
Het was echt een heerlijke reis waar zowel de kinderen als wij volledig aan onze trekken kwamen. We kijken met veel plezier terug op deze reis. Dank je wel Footprint Travel!


Indonesië reizen - Java reizen: zonsopkomst bij de BorobudurIndonesië reizen - Java reizen: de Borobudur 's ochtends vroegIndonesië reizen - Borobudur bij zonsopgangIndonesië reizen - Java & Bali reizen: we verbleven in heerlijke hotelsIndonesië reizen - Java reizen: achter op de scooter in YogyakartaIndonesië reizen - Landschap bi TawangmanguIndonesië reizen - Akkerbouw bij TawangmanguIndonesië reizen - Landschap op BaliIndonesië reizen - Java reizen: de lokale bevolking aan het werk op het landIndonesië reizen - Voor het kantoor van de directeurIndonesië reizen - Indonesië reizen: mooie landschappenIndonesië reizen - Java reizen: het is hard werken op het plattelandIndonesië reizen - Java reizen: schoolmeisjes hebben zin in een nieuwe schholdagIndonesië reizen - Java reizen: becaks bepalen het straatbeeldIndonesië reizen - Java reizen: deze brug is waterpasIndonesië reizen - Koekjesbakkerij in YogyakartaIndonesië reizen - Plantagetour: hoe groeit de koffie?Indonesië reizen - Waterval bij de BromoIndonesië reizen - Java reizen: met de jeep naar de Bromo vulkaanIndonesië reizen - Java reizen: naar de Bromo vulkaan met de jeepIndonesië reizen - Java reizen: de Bromo vulkaan ligt er 's ochtends prachtig bijIndonesië reizen - Bali reizen: prachtige uitzichtenIndonesië reizen - Kinderen op BaliIndonesië reizen - Java: gamelan spelenIndonesië reizen - Batur meer op JavaIndonesië reizen - Pura Ulun Danau Bratan op BaliIndonesië reizen - Bali reizen: de lokale marktjes blijven het leukst! Indonesië reizen - Bali reizen: de kookles in Ubud was topIndonesië reizen - Bali reizen: op een terras genieten van dit uitzichtIndonesië reizen - Bali reizen: vanuit Ubud loop je zo de rijstvelden in!