Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Lenneke en Jolanda - 14-10-2014
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Onze vakantie was in één woord: Fantastisch! We geven de reis een 10 en gaan Footprint Travel zeker aanbevelen.
 
De accommodaties waren top! We hadden in overleg met Footprint Travel zelf wel wat upgrades her en der gevraagd. Zo sprong Munduk Mooding er voor ons echt bovenuit! Wat een pracht hotel op een top locatie! Om daarna de overgang te maken naar Lovina was voor ons daarom ook wat minder. Het hotel aldaar vonden we wel erg sober en minder schoon vergeleken met de rest.
We hebben zelf ‘rust en romantiek’ als bouwsteen toegevoegd aan deze reis; het hotel in Tabanan, midden in de rijstvelden was ook fantastisch! Een weergaloos uitzicht en superluxe, heerlijk schone kamers/lodges!
 
We hebben o.a. gefietst naar Tanah Lot, wat we erg super vonden! De wandeling bij Munduk was ook prachtig! Verder hebben we dolfijnen gespot in Lovina, wat leuk was, maar omdat je met zoveel bootjes “op jacht” gaat, viel het ons toch ietwat tegen. De zonsopkomst op de vroege ochtend maakte het toch tot een mooi plaatje!
Het snorkelen in Pemuteran is een absolute aanrader ! Het mooiste koraal ever gespot daar!
 
De organisatie verdient echt een pluim! Van begin tot eind was alles top geregeld! De informatie en het overleg met Karin voordat de vakantie al begon was heel erg prettig! We kregen op tijd alle informatie, met aangepaste offertes zodat we steeds de laatste stand van zaken up-to-date hadden.
 
In Bali zelf ging ook alles meer dan perfect! De informatie kregen we gelijk overhandigd op het vliegveld. Erg duidelijk allemaal. De mensen op de locaties waren ook goed geïnformeerd en erg behulpzaam en vriendelijk. De chauffeurs die ons steeds van A naar B brachten waren stuk voor stuk steeds tien minuten voor vertrek aanwezig op de locatie. Ze deden hun best om ons op ons gemak te stellen, vertelden in hun beste Engels zaken over het eiland, de omgeving of de tempels die we bewonderden. Ze reden erg prettig (niet te snel), de auto’s waren top (met airco), kortom een erg fijne manier om op deze manier rond te reizen!
 
Nieuwe reizigers zouden Bali absoluut op deze manier moeten ontdekken! Steeds andere plekjes, andere hotels, andere mensen en een andere sfeer. Deze reis is een en al beleving! Hoogtepunten voor ons waren het snorkelen bij Pemuteran, het fietsen tussen de rijstvelden met als eindbestemming Tanah Lot, en de wandeling richting de waterval bij Munduk. De wandeling tussen de rijstvelden bij Sidemen is ook een aanrader!