Hanneke Dijkslag - 26-04-2012
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een prachtige vakantie gehad op Bali, wat een bijzonder land. Sanur was prachtig, met een mooi strand en we hadden een heel mooi huisje en tuintje. We hebben heerlijk gegeten, van Warung tot restaurants, dat was echt geweldig. Vier weken lang, drie keer per dag (warm) eten, en nergens last van. De bevolking is heel vriendelijk, wat een liefde stralen deze mensen uit.
 
Made, onze chauffeur, verdient echt een dikke pluim. Wat een lieve man, en hij heeft ons veel laten zien. Naar Munduk was een prachtige rit, met veel stops onderweg. De locatie was heel apart, goede sfeer. Jammer dat het gedurende de wandeling zo vochtig was, maar wel een locatie om weer heen te gaan. Lovina vonden we niet leuk, bij de dolfijntour jaagden de bootjes de dolfijnen weg en we hadden spijt dat we hier vier dagen bleven.
 
Ubud, geweldig, goed verzorgd, gevarieerd ontbijt, heel lief personeel en een hele mooie tuin. Bijzonder dat je in de winkelstraat loopt en een restaurant ingaat en zo achter in de tuin de sawa’s inkijkt! Veel bekeken, zoals de dansuitvoering in het paleis, en de Purificatie Ceremonie was ook hele leuke ervaring. De herbal walk die Jan en Louise hebben gedaan, vonden ze heel mooi. Als ik weer naar Bali ga, ga ik zeker weer naar Ubud.
 
Op Gili Meno hadden we wisselend weer. Wel een heel mooi eiland, maar de woonvoorziening was onvoldoende wat mij betreft. Ik vond de mensen niet zo vriendelijk als op Bali. De Balinezen hebben mij laten zien, hoe dankbaar ze zijn met het kleine beetje wat ze bezitten, maar ze geven zoveel liefde, dat wij daar heel veel van kunnen leren.


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel