Audrey van Golde - 28-08-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Jammerdat het om is. Bali was zeer de moeite waard. We vonden het overweldigend en geven de reis dan ook een 9.
 
De locaties van de accommodaties waren goed en ook de hotels zelf. In het hotel in Ubud moest je alleen elke keer om nieuwe handdoeken gaan vragen en we kregen er steeds twee terwijl we met drie personen waren. Het hotel in Seminyak had geen goede badkamer en we vonden het jammer dat dit hotel niet zo centraal lag als de andere hotels.
 
De organisatie was prima. Alle gidsen waren ruim op tijd. Een gids was tien minuten te laat en die arme man schaamde zich dood. Voor ons totaal geen probleem en hij heeft gewoon zijn fooi gekregen. We hebben het verkeer meegemaakt en konden het ons helemaal voorstellen, ha ha.
 
De fietsexcursie in Ubud moet je echt niet missen. We hadden een geweldige gids. Mochten zelfs bij hem thuiskomen.
 
Tips voor reizigers:
  • Ga ook bij de mensen zelf thuis kijken, zo krijg je een beter inzicht in hun leven.
  • Last but not least voor de dierenliefhebbers: vergeet de dieren niet. In verschillende plaatsen zijn speciale winkels en dierenorganisaties die financiële steun hard kunnen gebruiken. Hebben we ook ruim gedaan en hondenvoer gekocht. Het zou fijn zijn als dit ook in de brochure naar voren zou komen. Wij kwamen er in Sanur en Ubud toevallig zelf achter.
 
We zullen Footprint Travel zeker aanraden. Jammer dat jullie niets met Thailand doen, anders had ik zeker weer van jullie diensten gebruik gemaakt.