Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marieke Augus - 08-08-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De reis was geweldig, avontuurlijk, intensief en stond in het teken van veel contact met lokale bevolking.
Voor de organisatie niets dan lof: alles was prima geregeld, de chauffeurs waren erg attent en beleefd, de plaatselijke contactpersoon was erg alert en de lokale gidsen waren erg enthousiast. Alles liep op rolletjes.

De hotels waren vrijwel allemaal top. Vooral de kleinschaligheid van de hotels en de gastvrijheid van het personeel maakten de accommodaties erg leuk. Alleen in Tangahan was het iets meer basic, maar dat werd meer dan goed gemaakt door de leuke bediening in het restaurant.

De fietstocht bij Makassar, was top! Leuk was dat we fietsten door een niet-toeristisch gebied, met erg leuke gids. De trekking in Torajaland was heel bijzonder. We wandelden door kleine dorpjes en de gastvrijheid van de bewoners was ongekend. Verder vonden we de jungletocht in Tangahan puur natuur  en de wandeling in Malino was ook prachtig. Allemaal excursies die je niet mag missen!