Joop en Bep Ellenbroek - 13-11-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een fantastische, gevarieerde, perfect georganiseerde vakantie: een 9! De organisatie was helemaal top. Steeds stond iedereen op tijd klaar, en allemaal even vriendelijk. De chauffeurs waren allemaal  prima. Jazeker zullen we Footprint Travel aanraden, heb ik al gedaan. Ook tijdens de reis al.
 
Eigenlijk was er geen excursie niet leuk. De Ijen vulkaan met zwaveldragers heeft erg veel indruk gemaakt. De orang-oetans en de olifanten waren super. De culinary toer was ook zo leuk. Allemaal positief dus.
 
De accommodaties waren een leuke variatie, elke keer spannend waar je terecht zou komen. Vooral Kalibaru, Tobameer en het hotel bij de Borobodur sprongen er positief uit. In Tangkahan was de accommodatie het minste.
 
We hebben een topvakantie gehad, vanaf het informatiepakket (met leuk cadeautje voor mijn mans verjaardag) tot het feit dat de Java chauffeur ons helemaal naar Seminyak bracht. Gelukkig maar voor 1 nacht want het was een regelrechte cultuurschok, al die Japanners en Australiërs.  Onze welgemeende complimenten, we hebben het echte Indonesië beleefd. Go local hebben jullie helemaal waargemaakt. Hartelijk dank hiervoor. 
 
Joop en Bep Ellenbroek