Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Isabelle Bauwens - 12-09-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben genoten van een geweldige, supergoed georganiseerde reis: mooie natuur en cultuur en een goede afwisseling van activiteiten en ontspanning. Fantastische ontvangst in Jakarta met het complete draaiboek en de uitvoerige informatie over Indonesië (Java en Bali). Op Java werden we vervoerd door geweldige chauffeurs/gidsen, die ons veel hebben laten zien van en hebben verteld over het land. Ze waren heel behulpzaam, zorgzaam en we hebben zeer gezellige tijden met hen beleefd.

Er was een leuke variatie van mooie kleinschalige en grotere hotels; comfortabel en veelal prachtig gelegen accommodaties. De accommodaties die er voor ons uit sprongen zijn het hotel bij de Borobudur, de homestay in Kalibaru en resort in Pemutaran.

We hebben veel mooie en culturele excursies gedaan, heel afwisselend met uitstekende gidsen. Hoogtepunten waren o.a. de jeeptocht naar de Bromo-vulkaan met de voettocht naar de kraterrand, de culinaire scootertour in Yogyakarta en het snorkelen bij Pemutaran.

De organisatie van de reis was absoluut top!! Geweldige, zeer uitgebreide informatievoorziening/ documentatie. Het contact met de lokale chauffeurs en gidsen is prima verlopen, altijd op tijd! en het contact met de lokale vertegenwoordiger was perfect. Maar vooral alle lof voor de chauffeurs op Java.

De gehele reis was één hoogtepunt! Alles was perfect georganiseerd en zeer afwisselend. Wij kijken met veel plezier terug op deze geweldige reis; een absolute aanrader!