Uitgaan in Kuta

Uitgaan in Kuta - Restaurants Kuta - Spa in Kuta - Waterpark Waterbom - Beroemste visrestaurant Bali - Jimbaran

 

Uitgaansstad

Ook is Kuta een echte uitgaansstad met naast de fastfoodketens vele eetkarretjes, -stalletjes, kleine eethuizen en eenvoudige tot zeer chique restaurants. De talloze bars, café ’s en discotheken sluiten hun deuren laat in de nacht. De populairste en supermoderne discotheken zijn in Jalan Legian en in de bars treden vaak goed live bands op. Muziek- en dansvoorstellingen worden georganiseerd door de grotere hotels en restaurants.
Wees wel voorzichtig bij het uitgaan hier; er zijn ook veel zakkenrollers actief.
 

Restaurants Kuta

In Kuta heb je allerlei soorten eetgelegenheden. Van eetkraampjes tot luxe restaurants en van traditioneel Indonesisch/Balinese gerechten tot frikadellen en kroketten.
De charme van een vakantie is om daar zelf naar op zoek te gaan, eenmaal in Bali krijg je volop tips van andere vakantiegangers. Er is volop keuze in allerlei keukens in allerlei prijsklassen. De concurrentie is groot: iedereen wil de beste zijn.
 

 

 

Spa’s in Kuta

Wellicht heeft Bali de grootste dichtheid aan spa’s en resorts ter wereld. Op alle stranden proberen de Balinezen geld te verdienen met het masseren van toeristen. In alle drukke toeristenplaatsen tref je gespecialiseerde spa- en wellnesscentra. De kosten van een behandeling verschillen enorm per locatie, maar zelfs de duurste behandeling is veel goedkoper dan in Nederland. Toch loont het de moeite om de prijzen onderling te vergelijken. Kijk rond bij meerdere spa’s en probeer een kortingspakket te bemachtigen.
 

Waterpark Waterbom

Ten zuiden van Kuta ligt het veel gemoedelijker Tuban Beach met grote familiehotels en een waterpark met glijbanen (waterbom park) www.circuswaterpark.com
 

Vis eten in Jimbaran

Nog iets zuidelijker ligt de kustplaats Jimbaran met de beroemdste visrestaurants van Bali. Hier kun je met de voeten in het zand genieten van de heerlijke zelf uitgekozen vis tijdens een prachtige zonsondergang.Deze reisgids hoort bij de volgende Indonesië reizen: