Tips voor restaurants in Lovina
Jamine Kitchen, Jl Bina Ria. Toe aan iets anders dan Indonesisch eten? Jasmine Kitchen serveert authentiek Thais, MSG vrij. Het is een relaxed plekje om te zitten en te genieten van de lekkere drankjes.
The Damai, www.damai.com. Zin om in echte luxe verfijnd uit eten te gaan? De chef van de The Damai , getraind door de Deense topchef Per Thoftesen, creëert een unieke mix van Aziatisch en Europese keuken. Reken qua prijzen ook op een Europeser budget, al zou een dinertje in een dergelijk kwaliteitsrestaurant in Nederland vele malen duurder zijn.
Sea Breeze Café aan het strand bij Jl Bina Ria serveert zowel Indonesische als westerse gerechten en een overheerlijke appeltaart. Regelmatig is er akoestische live-muziek van goed niveau.
Akar, Jl Bina Rina. Klein, vegetarisch restaurant ekend om zijn verse, gezonde en biologische eten, waar ook niet vegetariërs van genieten. Pasta, couscous, salade, smoothies, brownies.
Restaurant Bamboo (vlakbij Bali Taman Hotel, 2e over het bruggetje): klein, lokaal restaurantje, met eenvoudig, maar zeer smakelijk eten en ijskoude Bintang.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter