Indonesië8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 648 recensies
De meest eenvoudige manier om een reis op maat samen te stellen is door een reisplan te doen via Mijn Reisplan. Geef hierin aan wat jouw specifieke wensen en ideeën zijn, en wij zullen deze verwerken in een reisvoorstel. We nemen na ontvangst van jouw reisplan contact met je op om de details te bespreken.
 
Er zijn verschillende redenen te bedenken om een reis op maat te willen samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan:
 
  • Ga je op reis met een groep? Met hoe meer personen je reist, hoe goedkoper het wordt. Of misschien wil je vanuit een hobby, club of werk een reis organiseren. Ook hier kunnen we je mee helpen.
 
  • Hou je van slow travelling en wil je wat langer op 1 plaats verblijven? De bouwstenen geven de minimale tijd die nodig is om de hoogtepunten van een bepaalde plaats te zien. Spreekt een bepaalde plaats je erg aan, dan kun je er voor kiezen meerdere nachten te blijven.
 
  • Als je reist met kinderen, is de leeftijd van je kinderen bepalend voor het soort vakantie en het tempo waarop je reist. Geen kind en geen gezin is hetzelfde. We maken een reis op maat voor jullie, zodat je zeker weet dat je vakantie een fijne ervaring is voor alle gezinsleden.
 
  • Zoek je een bijzondere reis voor je honeymoon? Laat ons weten wat jullie ideeën en wensen zijn, we helpen jullie graag bij het samenstellen van jullie droomvakantie.
 
  • Heeft jouw familie een achtergrond in Nederlands-Indië of een van onze andere landen, dan wil je misschien zien waar bijvoorbeeld je opa en oma woonden, of met je vader het huis bezoeken waar hij is geboren. Misschien woont er nog familie die je graag wilt bezoeken. Je wilt dan soms wat meer tijd in een bepaalde stad doorbrengen. Bespreek je wensen met ons, we hebben hier ervaring mee en helpen je graag.
 
  • Misschien support je al jaren een ‘sponsorkind’ via een goed doel en zou je dit kind en de familie wel eens in het echt willen ontmoeten. Ook dit kunnen we in je reis opnemen.