Myanmar reizen: Eindeloze gouden stranden in Ngapali

Myanmar vakantie – Ngapali - strandverlenging Myanmar - snorkelen

Ngapali, gelegen aan Golf van Bengalen, is dé ideale afsluiting van je Myanmar reis. Kilometerslange witgouden stranden nodigen je uit tot heerlijk ontspannen en uitrusten. Hoewel de toeristische faciliteiten er goed ontwikkeld zijn, is het er nog heerlijk rustig en kun je je hart ophalen aan een smakelijk aanbod aan eettentjes. Puur genieten! Sluit je Myanmar rondreis af met een strandvakantie!

Hoogtepunten van deze bouwsteen:

  • Perfecte strandafsluiting van je Myanmar re
  • Kilometerlange, stille stranden
  • Snorkelexcursie en lunch bij mensen thuis
  • Divers aanbod aan eettentjes
   
Reisschema
Dag 1: Thandwe -Ngapali, transfer airport (join in bus)
Dag 2: Ngapali, vrij
Dag 3: Ngapali, vrij
Dag 4: Ngapali, transfer airport
Dag tot dag

Dag 1: Vlucht naar Thandwe en verder naar Ngapali

Vlucht naar Thandwe en verder naar Ngapali
Vanaf verschillende plaatsen in Myanmar kun je een vlucht naar Thandwe nemen (vlucht is niet inclusief, op aanvraag). Op de luchthaven van Thandwe word je opgewacht en in een uurtje naar je hotel in Ngapali gebracht. Je neemt de bus met andere reizigers, dat is het meest efficiënt en voordelig. Werp een blik op het strand en je weet: de komende dagen staan in het teken van het ultieme ontspannen. 
NB: Van begin juni tot eind september is het hier moessontijd. De zee is dan ruw en er kunnen flinke buien vallen. Hotels sluiten soms. 

Dag 2: Genieten in Ngapali

Genieten in Ngapali
Het bijna vijf kilometer lange strand leent zich uitstekend voor lange strandwandelingen. Je zult merken dat het massatoerisme nog niet echt doorgedrongen is. Je zult af en toe benaderd worden door een fruitverkoper, maar verder word je met rust gelaten. Kies voor de lunch uit een van de vele kleine restaurantjes langs het strand. De vis is hier vers en goedkoop. En wat dacht je van een massage in de middag? Dat kun je gewoon op het strand laten doen. Ga voor een romantische zonsondergang naar Pleasant View Island, waar je onder genot van een cocktail de zon in de Golf van Bengalen ziet ondergaan. Je kunt bij Ngapali ook gaan snorkelen, met onze snorkelexcursie (incl snorkelspullen) ga je tevens bij mensen thuis lunchen.  
 

Dag 3: Relaxdag aan het strand

Relaxdag aan het strand
Een Italiaanse matroos met heimwee gaf Ngapali haar naam. De omgeving deed hem aan Napels denken. Napoli werd Ngapali, wat de locals uitspreken als Napali. Nog een heerlijke dag om te genieten van zon, zee en strand. Wil je hier graag langer blijven? Dat kan natuurlijk, boek dan een verlengingsnacht (zie: extensies).

Dag 4: Afscheid van Ngapali

Afscheid van Ngapali
Je wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Yangon. Vanaf hier kun je doorreizen. Mogelijk is dit het einde van je Myanmar rondreis!

Hotel & Vervoer

Accommodatie Myanmar

Wij zijn altijd op zoek naar de beste locaties. Naast prijs/kwaliteit verhouding letten we op een prettige ligging en de reisafstand tussen 2 plaatsen. In Ngapali verblijf je in een mooi resort direct aan zee. Het sfeervolle hotel heeft slechts 2 verdiepingen en een zwembad. Wil je je reis wat luxer afsluiten? Vraag onze reisexperts om suggesties voor een upgrade.

Vervoer Myanmar

Je wordt met een busje (join in, met andere reizigers) van en naar de luchthaven gebracht. 
In Ngapali zelf is er geen vervoer om dat je alles te voet of met de fiets (ter plekke te huur) kunt bereiken.
Tussen twee bouwstenen in, zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Je kunt met een privé auto met chauffeur, met de bus (comfortabele VIP bus met ruime stoelen) of met een binnenlandse vlucht. 
 
Prijzen
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 15 december 2019. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed of matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de maanden december, januari en februari berekenen we een hoogseizoen toeslag. Tijdens het Myanmarese waterfestival (11 - 20 april 2019) geldt er een daarnaast een extra toeslag. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Myanmar reizen: Eindeloze gouden stranden in Ngapali
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
op aanvraag€ 161,- p.p.€ 177,- p.p.€ 161,- p.p.€ 171,- p.p.€ 161,- p.p.
Inclusief:
 • 3 overnachtingen met ontbijt
 • Vervoer per bus van en naar de luchthaven 
 

Exclusief:
 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Overige maaltijden, entreegelden, donaties en fooien
 

Extensies

Extensie 1: Extra vrije dag aan het strand van Ngapali


Ben je nog niet uitgekeken op de gouden stranden van Ngapali, of wil je gewoon een extra dagje om uit te rusten? Boek dan een dag Ngapali bij

Dag 4: Een extra dag, zon, zee en strand

Een extra dag, zon, zee en strand
Nog een extra dag aan het strand voor je terugkeert naar drukkere oorden.

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra vrije dag aan het strand van Ngapali:
Dag 1: Thandwe -Ngapali, transfer airport (join in bus)
Dag 2: Ngapali, vrij
Dag 3: Ngapali, vrij
Dag 4: Ngapali, vrij
Dag 5: Ngapali, transfer airport

Extensie 1: Extra vrije dag aan het strand van Ngapali
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 99,- p.p.€ 50,- p.p.€ 55,- p.p.€ 50,- p.p.€ 53,- p.p.€ 50,- p.p.