Individuele Rondreis Myanmar - Reizen door het oude Birma

Maak een individuele rondreis Myanmar op maat - het voormalige Birma

Myanmar rondreis-op-maat

De tempels van Bagan, de kleuren en geuren van Mandalay en de beenroeiers van Inle Meer mogen in geen geval aan je Myanmar rondreis ontbreken. Kies welke voorbeeld rondreis het beste bij je past. Ook aan deze reizen kun je een extra dag, excursie of een bouwsteen toevoegen om je Myanmar rondreis op maat te maken. Met onze excursies ontdek je het échte Myanmar, ver weg van het massatoerisme. Ga fietsen op het platteland of maak een culinaire ontdekkingstocht. Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je jouw ideale Myanmar reis-op-maat samen te stellen!
 

Welke Myanmar rondreis past bij jou?

  • Heb je twee weken de tijd om Myanmar te ontdekken? Met onze Hoogtepunten Myanmar rondreis zie je alles wat je zeker niet mag missen.
  • Zoek je een actieve reis met veel wandelen? Wandel in drie dagen van Kalaw naar het Inle meer en slaap bij de Shan mensen thuis op het platteland. Bekijk de Actief reizen Myanmar rondreis.
  • Wil je niets missen van Myanmar én relaxed eindigen aan het strand? Kies voor onze Compleet Birma rondreis.
  • Wil je Bussend door Birma in plaats van vliegen of reizen per privé auto? Je kletst met de locals en draagt bij aan een schonere lucht. Bovendien houd je geld over om bijzondere excursies aan je Myanmar reis toe te voegen!
 
 
 

Persoonlijk advies van Myanmar reisexperts

Heb je advies nodig? Onze Myanmar kenners Obbo, Denise en Paulien hebben alles zelf uitgeprobeerd en geven je eerlijk en persoonlijk advies. Voeg je favoriete rondreis toe aan Mijn Reisplan, geef je wensen aan en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Myanmar team ook bellen: 030 - 00 655. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.
 

Bekijk onze reizen naar Myanmar

Myanmar
Beoordeling van onze Myanmar reizen: 8,5 8,5/10 - 88 recensies