Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtickets Myanmar

Uiteraard kunnen wij de intercontinentale​ vliegtickets Myanmar voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Myanmar, van alle vliegmaatschappijen op Myanmar.
 
De voordelen indien wij je tickets Myanmar boeken:
  • Wij kunnen de goedkope tickets Myanmar voor je vergelijken.
  • Wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Myanmar vergelijken. We houden dus rekening met de overstaptijd. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Je reis in Myanmar wordt goed afgestemd met je vliegticket naar Yangon of Mandalay.
  • Als reisspecialist Myanmar kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
  

Tips voor goedkope tickets Myanmar

Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker voor het hoogseizoen (december - februari) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt. Veel accommodaties zijn dan ook eerder volgeboekt of duurder en het is overal drukker. Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets naar Yangon of Mandalay. Voorjaar en najaar zijn ook prima tijden om in Myanmar te reizen. Lees meer onder Beste Reistijd. Een iets langere reistijd, doordat je een langere tussenlanding maakt, kan een goedkoper ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 

Luchtvaartmaatschappijen Myanmar en reistijd Myanmar

De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op hun thuisbasis, of op een grote overstaplocatie, zoals Bangkok, Kuala Lumpur of Dubai. Vanuit die plaatsen zijn verschillende aansluitingen mogelijk. Soms is het goedkoper om iets langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. De totale reistijd vanaf Amsterdam op Yangon en Mandalay is minimaal 15 uur.
 

Regionale vluchten Myanmar

Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten Myanmar nodig. Denk hierbij aan de route Yangon – Mandalay – Bagan. We raden aan deze tickets ook door ons te laten boeken, tegelijkertijd met de rest van de boeking. Zeker wanneer je aansluitende bouwstenen hebt, is het aan te raden de regionale vluchten aan ons over te laten.
 

Luchthavenbelasting Myanmar

In Myanmar betaal je luchthavenbelasting op het moment van vertrek. Deze ‘airport tax’ is dus niet opgenomen in de prijs van de vliegtickets. De kosten hiervan zijn US$ 10,- (contant) per persoon. 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter